To je to što me zanima!

E, nećeš dalje: Izbacili su ga iz autobusa, a on mu stao na put

Nezadovoljni su bili i putnici koji su morali napustiti autobus, ali i oni koji su ostali. U međuvremenu su pozvali policiju. Oni su nam potvrdili da su bili na intervenciji
Vidi originalni članak

Autobus iz Biograda za Zagreb bio je krcat putnicima. U Zadru su istjerali višak putnika. Nisu smjeli tako voziti i rekli su im da čekaju idući. No jedan od putnika, koji je rezervirao kartu, odlučno je prosvjedovao, javio je čitatelj.

Putnik je naime blokirao autobus i nije mu dao voziti. Nezadovoljni su bili i putnici koji su morali napustiti autobus, ali i oni koji su ostali.

U međuvremenu su pozvali policiju. Oni su nam potvrdili da su bili na intervenciji između podneva i 13 sati na autobusnom kolodvoru u Zadru. Pozvali su ih jer je prijevoznik prodao više karata nego što ima sjedećih mjesta.

- Bilo je gužve i naguravanja, ali istraga je još u tijeku pa još ne znamo kako će biti okvalificirana - rekli su nam u operativnom dežurstvu. Autobus je oko 13 sati nastavio put prema Zagrebu.     

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Memphis-zg 14.06.2019.

    Danas za svaku glupost zovu muriju

  • rocky55555 14.06.2019.

    Klasičan modus operandi naših prijevoznika. Pa se onda prave blesavi, kao nismo znali, greška... yeah right. Računaju sa time da će većina ljudi pregristi govno i voziti se par sati stojećki.

  • plutarh 23.08.2017.

    prodana vozna karta je pred zakonom - ugovor ! Nepoštivanje ugovora je kažnjivo ....a druga je stvar što se takvim sitnicama i manjim iznosima nitko neće baviti ...ni sudovi ni oštećeni. Sudovi, zato što je manja svota a oštećeni zato što znaju da bi ih na kraju koštala više juha nego meso !....Treba oformiti sudove za tzv. male sporove s malim iznosima i tražbinama u kojima bi suci presuđivali po najkraćem mogućem postupku kada je sve jasno. Dakle konkretno u ovom slučaju....tužiš prijevoznika koji ti je naplatio voznu kartu i rezervaciju a nisi dobio svoje mjesto u busu....presuda : prijevoznik ti mora nadoknaditi nastale troškove i štetu, sudske troškove, troškove odvjetnika (ako si ga uzeo - po odvjetničkoj tarifi ) ...i sve to po mogućnosti u jednom ročištu - nešto slično kako vidimo u američkim filmovima kad netko napravi neki prekršaj i sudac presuđuje odmah. Naravno , sve to uz mogućnost izvansudske nagodbe - također po skraćenom postupku ! Takvi sudovi bi mogli presuđivati i za najmanje odštete kao i za sitne prijevare !....dok to ne bude osnovano, ovakvo stanje će uvijek ići na ruku i stimulirati sitne prevarante i muljatore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare