To je to što me zanima!

Economist: Karamarko na čelu HDZ-a nakon izbornog poraza

Autor članka navodi aktualno stanje u Hrvatskoj, spominje suđenje bivšem prmijeru Ivi Sanaderu, približavanje Europskoj uniji i istrage USKOK-a oko HDZ-a
Vidi originalni članak

The Economist piše kako bi se nakon eventualnog poraza HDZ-a na parlamentarnim izborima moglo dogoditi da će Jadranku Kosor na čelu stranke zamijeniti Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova.

Autor članka navodi aktualno stanje u Hrvatskoj, spominje suđenje Ivi Sanaderu, približavanje Europskoj uniji i istrage USKOK-a oko HDZ-a. U članku se naglašava da takvo stanje ide u prilog Kukuriku koaliciji.

Spominje se i uhićenje Josipa Boljkovca. Navodi se kako se ono može smatrati više postizbornom nego predizbornom politikom.

- Čini se da je poraz HDZ-a na izborima neizbježan, kao i smjena Jadranke Kosor s čela stranke. Karamarko će poslije izbora biti u odličnoj poziciji da preuzme vodstvo HDZ-a - zaključuje autor članka.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_88527 08.11.2011.

    HDZ-ovci,kakvi god da jeste,nađite si boljega...

  • PMF 087 07.11.2011.

    Pod hitno traziti UKIDANJE RIJECI "HRVATSKA" IZ IMENA STRANKE! To je najveca uvreda za sve parlamentarne stranke u Hrvatskoj da jedna kriminalna organizacija nosi jedno "H" u svom imenu i da se u svijetu izvjestava o kriminalu s predznakom "Hrvatska"..

  • damirzgb49 07.11.2011.

    karamarko sve nas u zdrav mozak..skupa sa ovom prikolicom pored sebe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare