To je to što me zanima!

Ekološka bomba: Stan pun smeća izgorio u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasnik stana ne radi, a susjedi kažu da je stan bio pun smeća i robe. Nije imao struju pa misle da je zapalio svijeću, zbog koje je buknuo požar
Vidi originalni članak

Smeće u stan nanosi više od 15 godina. Nemojte ga žaliti jer je opasnost za nas susjede, očajno je govorila Sunčana Hrvatin-Kunić, koja živi u zagrebačkoj Tratinskoj ulici. Franjo Kolak (58) živi kat iznad nje. Njegov stan planuo je u utorak nešto iza 14 sati. On nije bio doma. Vatrogasci su brzo stigli i satima su imali pune ruke posla. Iz stana su morali iznositi smeće, koje je vlasnik ondje nakupljao godinama. Kolak ondje živi cijeli život. Nezaposlen je i skuplja boce. Kako tvrde susjedi nije plaćao režije te su mu isključili struju i vodu. Osim plastičnom ambalažom, stan je dupkom napunio odjećom. Pred zgradu je došao oko 16 sati.
- Sve su to moje dragocjenosti. Nisam imao struje, ali u stanu nikad nisam palio svijeće. Stan su mi zapalili susjedi, jer sam Hrvat. Htjeli su napraviti Veliku Srbiju - vikao je Kolak. Ipak, susjedi sumnjaju da je upravo plamen svijeće izazavao požar.
- Ponekad je u stanu bilo svjetlo. Sigurno je palio svijeće - vjeruje susjeda Mira Vračar. Dodaje da je Kolak godinama vrijeđa. I ostali susjedi to potvrđuju. Tvrde da je jednog susjeda napao i nožem, zbog čega je godinu i pol odležao u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kalangurgut 18.02.2009.

    možda kod njega nađu ostatke bombe kojom su ubijeni Pukanić i Franjić pa da policija rješi još jedan slučaj u kratkom roku

  • bembo 18.02.2009.

    vi se svi rugate ciganima sta nije da su svi zmazani makar ih ima istina a pogledaj te ovog zivi smrad od covjeka.. ima takvih puno u zg-u ja ih nazivam bijele cigane.

  • zagrebghost 17.02.2009.

    ...četnici, izdajice, anarhisti i globalisti! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare