To je to što me zanima!

Ekrem je metlom očistio oko 35 milijuna kvadrata

NAJBRŽI ČISTAČ: Puljanin Ekrem Hamidović (56) ulice Pule čisti 12 godina. Bio je i najbolji čistač u Hrvatskoj. Kaže da mu nije teško raditi ovaj posao
Vidi originalni članak

Puljanin Ekrem Hamidović (56) s metlom u ruci radi šest dana u tjednu, sedam sati na dan, a svakoga dana mora očistiti 9000 četvornih metara površine.  Do sada je metlom počistio oko 35 milijuna kvadrata.
- Kao i svi djelatnici komunalnog poduzeća Herculane čistim i po lijepom i po lošem vremenu. Nikad mi nije teško i ovaj posao mi je gušt raditi. U tih 12 godina radnog staža više sam puta nalazio novčanike s dokumentima i novcem - govori Hamidović. Kaže kako nikada nije brojao novac u novčanicima,  nego pogleda samo adresu i ime osobe koja je dokumente izgubila.
- Toj osobi jednostavno pokucam na vrata i vratim novčanik. Ne idem na policiju, jer od toga rade proceduru, a ja samo želim čovjeku vratiti novčanik - govori Hamidović. Ponosan je to je čistač i što sreće različite ljude.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nevidljiv_ca 01.02.2010.

    Kamo puste srece da je 80% radnika u HR predano ovakvoj disciplini u poslu.Hrvatska bi bila druga Svicarska.Bog!

  • tulipan 31.01.2010.

    e moj ekreme

  • hrvatović 31.01.2010.

    gospodina ekrema pod hitno zaposliti u zagrebu i dati mu da očisti sve smeće iz sabora...... pa ga onda slati redom, po cijeloj hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare