To je to što me zanima!

EKSKLUZIVNO Prve snimke oslobođenih Hrvata: Plakali su, jednu su ženu morali nositi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sutkinja Mary Mulanda zaključila je u svojoj odluci kako država nije uspjela dokazati optužbe koje je Hrvatima tužiteljstvo stavljalo na teret
Vidi originalni članak

Osmero hrvatskih državljana oslobođeno je na ročištu održanom danas na Visokom sudu u Ndoli. Sutkinja Mary Mulanda nakon dolaska u sudnicu krenula je s čitanjem dokaznim materijala koje im je predočilo zambijsko tužiteljstvo predvođeno državnim odvjetnikom Kamungom Innocent.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sutkinja Mary Mulanda zaključila je u svojoj odluci kako država nije uspjela dokazati optužbe koje je Hrvatima te još dvoje optuženih iz Zambije Stevenu Muliju i Gloriji Sakulenga, stavljala na teret za navodnu trgovinu djecom. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZAMBIJSKA SUTKINJA OSLOBODILA OSMERO HRVATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plakali, mahali novinarima

Odluka o oslobađanju Hrvata stupa na snagu odmah, a iz sudnice su kako ekskluzivno objavljujemo, izašli poprilično dobre volje, neki su mahnuli kamerama, neki su plakali od šoka i svega što su prolazili zadnjih pola godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Luna777 01.06.2023.

    Ovakvu odluku sam i očekivala. Do svega ovog niti nije trebalo doći, jer su ih pustili dok se nije umiješao Pernar. Nadam se da ga je barem imalo sram!

  • Zlatna Vuga 01.06.2023.

    Sve je ovisilo o sutkinji. Trebaju joj spomenik podići. Svašta je moglo biti.

  • Matej22☮ 01.06.2023.

    Sramota!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare