To je to što me zanima!

EKSKLUZIVNO Sin radnika koji je u odronu ostao bez ruke: 'Zvao sam Tomaševića, nije se javio...'

Sin je pred nama pokušao kontaktirati zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića koji mu se nije javljao na poziv.
Vidi originalni članak

Netom nakon što je izašao iz zagrebačkog KBC-a, sin ozlijeđenog radnika Čistoće koji je izgubio ruku u odronu smeća na Jakuševcu dao je ekskluzivu izjavu za 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tata je u jako dobrom stanju. Psihički je dobro, i dobro je prihvatio što nema ruku, za sada je sve u redu, barem su tako doktori rekli. Rekao mi je da je čuo pucanj, kao bomba i onda je bio odron, nije stigao pobjeći, nešto mu je odsjeklo ruku, kaže da ne zna što je to bilo. Takav je, bez ruke, preskočio ogradu i izašao na cestu. Svjestan je svega što se dogodilo - ispričao je za 24sata.

- Tata radi oko 17 godina tamo, bio je nekad u opasnosti kada je neki lanac pukao na kamionu. Zvao me gradonačelnik i svi iz Grada i firme. Tomašević mi je rekao da sam procijenim može li doći kod tate i da ako može da pitam kada može doći, pa će doći u najbržem roku. Naravno, ide tužba, angažirat ćemo odvjetnika i ide tužba - otkrio je.

Sin je pred nama pokušao kontaktirati zagrebačkog gradonačelnika koji mu se nije javljao na poziv.

Podsjetimo, u odronu smeća na Jakuševcu lakše su ozlijeđena još dva radnika, također zbrinuta na zagrebačkom Rebru. Policija i inspekcije na terenu ispituju zašto je do odrona došlo, neslužbene informacije kažu da je teško ozlijeđeni radnik bio u kamionu na koji se smeće sručilo ili pored vozila.

NOVI ODRON NA JAKUŠEVCU FOTO Bijesni građani okružili su Tomaševića i vikali: 'Ne možeš voditi kućni savjet, a ne Grad...'

U javnost je izašao nalaz Državnog inspektorata nakon odrona 11. studenog, u kojem stoji kako su na Jakuševcu pronašli biootpad pomiješan s otpadom s groblja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nikol.boromisa11@gmail.com 06.12.2023.

    Ovo je članak od ponedjeljka, a sinoć je dao potpuno oprečnu izjavu, Dakle što je sa vijestima?

  • sky linee 05.12.2023.

    Zove se odjel traume a ne Tomašević

  • nikol.boromisa11@gmail.com 05.12.2023.

    Ovo je na žalost teška nesreća na radu. Za takve slučajeve postoji zakon po kojemu se isplaćuju naknade za teška tjelesna oštećenja. Naravno da će nekoga tužiti, ali mislim da bi ipak trebao pitati odvjetnika koga, Ovdje se radi o privatnim firmama i bojim se s obzirom na to tko je vlasnik tih firmi da je izgubio prije nego je tuži. Ako tuži gradonačelnika bit će to politički motivirana tužba i opet će izgubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare