To je to što me zanima!

Ekskluzivno za 24sata: 'U noći strave spašavao sam Nijemce'

Ivan Jurčević sukobio se u novogodišnjoj noći s imigrantima. Kaže da je i on dijete migranata i ima razumijevanja za njih. Ali sve se otima kontroli...
Vidi originalni članak

Nisam nikakav rasist kakvim me dobar dio njemačkih medija pokušao prikazati, a niti sam protiv imigranata. Pa kako bih mogao biti? U Njemačku sam iz Hrvatske došao kao šestomjesečna beba, govori Ivan Jurčević, rođeni Splićanin, koji je od te “gastarbajterske” bebe u međuvremenu izrastao u gotovo dva metra visokog i više od sto kilograma teškog čovjeka o kojem priča cijela Njemačka. I to samo zbog toga što je, kako kaže, radio svoj posao.

>>> Cijelu razgovor s Ivanom Jurčevićem pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju 24sata.


Idi na 24sata

Komentari 48

  • PT 24.01.2016.

    Istražite samnom mračnu stranu Hrvatske....meni i dalje top emisija koju je on vodio i uređivao.

  • Torento 18.01.2016.

    To se zove sarkazam. Uvijek sam bio ljubazan prema ženama, a one su se lijepile na sirovine. Sad su došle u Njemačku velike sirovine koje smatraju da žene moraju biti poslušne rasplodna stoka, pa vjerujem da vam je to ogroman šok.

  • Skårlia 18.01.2016.

    Tvoja reakcija se moze tumacit na dva nacina upravo zbog porjekla. 1. htjeo si sebi napravit mjesto kod njemaca kako bio se pokazo da se solidarises s njima. 2. htje si zastitit izbjeglice kako nebi doslo do toga da ih mrze vise nego sto ih mrze jer znas kako je bit stranac u tudjoj zemlji. Ustvari zamo ti znas kakve si namjere imo ostalo mi samo mozemo spekulirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare