To je to što me zanima!

Eksplodirala brodica: Troje ljudi imaju ozljede opasne po život

Pacijenti su u bolnicu dovezeni s izrazito teškim, po život opasnim višestrukim ozlijedama. Sanirani su i trenutno se nalaze na odjelu JIL-a na respiratorima, kažu iz riječkog KBC-a
Vidi originalni članak

Par supružnika i jedan muškarac u dobi od 58, 63 i 64 godine, ozlijeđeni su u eksploziji do koje je došlo u subotu oko 18.30 na plovilu koje se u tom trenu nalazilo u moru između Krka i Crikvenice.

Nakon što je brodica tipa Bay liner pristala u Crikvenici, ozlijeđeni su hitno prevezeni u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede.



- Pacijenti su u bolnicu dovezeni s izrazito teškim, po život opasnim višestrukim ozljedama. Sanirani su i trenutno se nalaze na odjelu JIL-a na respiratorima. Poduzimaju se sve mjere intenzivnog liječenja - kažu iz KBC-a Rijeka.

Neslužbeno doznajemo da se u datom trenutku na brodici dugoj oko osam metara, nalazilo oko sedam osoba, koji su se nakon nesreće sami dovezli do crikveničke obale.



- Na teren je odmah izašao dežurni inspektor, djelatnik prometa i šef ispostave Crikvenica. U nedjelju je na plovilu započeo očevid u suradnji policijskih službenika, protupožarnog inspektora i djelatnika lučke kapetanije, kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ovog događaja - doznajemo iz Lučke kapetanije Rijeka.



Neslužbeno, prema prvim pregledima, uzrok eksplozije nije povezan s nekim kvar na motoru ili požarom, niti su u pitanju ikakve merokrine komponente, no detalji nesreće znat će se nakon obavljenog posla zaduženih stručnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marius0511 10.05.2020.

    Sad će nesposobnjakovići udarati po ljudima ukrali, pokrali bla bla bla. Koji inače sebe vole nazivati poštenim radnicima a nemogu vidjeti da mu susjed ima veće gume od njega na autu a kamoli da si netko može priuštiti brodić za 20000€. Ajmo u napad...

  • cirkus od države 10.05.2020.

    Zato ja nemam takvih problema sa svojom pedalinom

  • nitrogen4 10.05.2020.

    Plinska boca eksplodirala

Komentiraj...
Vidi sve komentare