To je to što me zanima!

Eksplodirali na sjedalu auta: Silovao ju pa aktivirao bombu

Ruski mediji javljaju da se par uoči tragedije posvađao, a muž je Oksanu navodno optuživao da ga vara s "moćnim ljubavnikom". Prisilio ju je na seks u automobilu
Vidi originalni članak

Ruska parlamentarna zastupnica Oksana Bobrovskaya i njezin suprug, bivši vojni dužnosnik, stradali su u eksploziji na stražnjem sjedištu njihova automobila. 

Njihova tijela bila su polugola, a policija pretpostavlja da je suprug aktivirao ručnu bombu. 

Ruski mediji javljaju da se par uoči tragedije posvađao, a muž je Oksanu navodno optuživao da ga vara s "moćnim ljubavnikom". 

Forenzički dokazi pokazali su da je muž prisilio Oksanu na seks prije nego se tragedija dogodila.

- Tijekom svađe vjerojatno joj je pokazivao bombu, prijetio, a onda ju prisilio na seks - kaže izvor ruskog portala Life News, a prenosi Independent

Par je iza sebe ostavio četverogodišnju kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ISTINITE_PRIČE 29.11.2015.

    Kakvo silovanje, ako su u braku??? Zamisli, muž je ženu prisilio na seks... aaaaaaaaaaaaa!!!

  • StjepanValjak 28.11.2015.

    Bio jednom jedan admin,bio je car.Imao je veliko carstvo koje nisi mogao prohodati ni u 24 sata.Načuo admin da u njegovom carstvu živi jedan nadasve pošten čovijek,pa naredi da ga dovedu k njemu na audijenciju.Tako i bi,dovedoše ga pred cara admina.Upita ga admin:Kažu da si neobično pošten čovijek,je li to istina.Priča tako narod care,vjerojatno jest istina.Reci ti meni pošteni čovječe,jesam li ja admin-car pošten? Da si pošten ne bi me to pitao,odgovori seljak.Admin -car se na to naljuti i odfikari mu glavu.

  • SaBeIsić 28.11.2015.

    Ruski teroristi,oo ne. Ajmo Putine bormbarduj ovo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare