To je to što me zanima!

Eksplodirao plin iz olupine i opekao mladića (19) u Dicmu

Ivica M. (19) bagerom je ukrcavao olupine automobila u prešu. Odjednom, najvjerojatnije zbog zaostalog plina iz jednog automobila nastala je eksplozija
Vidi originalni članak

Ivica M.(19) iz Dicma teško se ozlijedio u eksploziji plina na odlagalištu sekundarnih sirovina u Dicmu.

Ivica je u petak oko 17 sati bagerom u presu ukrcavao olupinu nekog automobila. U autu se najvjerojatnije nalazila boca plina, jer je u jednom trenutku odjeknula strahovita eksplozija. Mladiću je vatra zahvatila lice i ruke i hitno je odvezen u splitsku bolnicu.

Ozljede su mu okarakterizirene kao lakše, ali je svejedno zadržan na Odjelu plastične kirurgije.

Neslužbeno doznajemo kako su opekline površinski velike, ali ne i duboke, pa bi mladić uskoro trebao biti pušten na kućnu njegu.

Inače, vlasnik odlagališta sekundarnih sirovina u Dicmu je Jakša Michieli Tomić, poznatiji kao brački "kralj otpada". Michieli Tomić javnosti je poznat i kao vlasnik tegljača kojim je Miljenko Stričak u tunelu Ledenik 2006. godine usmrtio majku i dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tatamlata 12.11.2011.

    Stricak je u Tunelu Ledenik usmrtio DVIJE majke i dvoje djece .

  • PapaŠtrumpf 12.11.2011.

    Događaju se svakave nesreće pa tako i ova, dobro da mladić nije završio tragično, ali niakko da dokučim sliku kombija hitne sa brojem 124 BiH reg.oznaka doma zdravlja Čitluk ?!...rekli bi u Alan Fordu- Gulp !

Komentiraj...
Vidi sve komentare