To je to što me zanima!

Eksplozija bombe u Prečkom: Mladić se sam predao policiji

Uslijed eksplozije, koja se dogodila na najvišim katovima zgrade u Ulici Josipa Slavenskog 12 lakše je ozlijeđena 63-godišnja žena, koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Zbog postavljanja i aktiviranja eksplozivne naprave u stambenoj zgradi u Prečkom u petak ujutro oko 3 sata osumnjičen je Kristijan B., neslužbeno se doznaje u zagrebačkoj policiji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema navodima medija, osumnjičeni mladić se sam predao policiji šest sati nakon eksplozije te se on zasad sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine. 

DRAMA PRED ZORU U ZAGREBU 'Pao sam s kreveta kad se čula eksplozija, sve je bilo razoreno'

Zagrebačka policija je ranije u petak izvijestila kako je zbog eksplozije na obavijesni razgovor dovedena osoba za koju se pretpostavljalo da bi mogla imati veze sa spornim događajem. Policija je tom prilikom priopćila kako nije riječ o uhićenju.

Uslijed eksplozije, koja se dogodila na najvišim katovima zgrade u Ulici Josipa Slavenskog 12 lakše je ozlijeđena 63-godišnja žena, koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

FOTO: ŽENA LAKŠE OZLIJEĐENA Eksplozija u Prečkom: Policija privela dvoje ljudi na razgovor

U eksploziji su nastala oštećenja na svim stanovima i zajedničkim prostorijama na 8. i 9. katu zgrade, a oštećen je i dio 7. kata zajedno s oknom dizala. Narušena je statika zgrade od 7. do 9. kata.   

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zagorec17 04.05.2019.

    Ako je narusena statika zgrade od 7-9 kato onda se tu vise ne smije stanovati, ni u ta dva kata ni iznad.

  • bvalen16 04.05.2019.

    Zasto ne objavite ime tog "divnog mladica" koji je toliko dobar da se sam prijavio

  • domoljub029 04.05.2019.

    Svaka šuša danas radi bombe a svi sastojci su u obližnjoj trgovini,,pa je mladić reda radi da ne ispadne zadnji papak i neznalica napravio i svoju prvu bombu čiju je djelotvornost želio isprobati na licu mjesta i Uspio Je !

Komentiraj...
Vidi sve komentare