To je to što me zanima!

Eksplodirao je BMW kojeg vozi sin odvjetnika Vinka Ljubičića

Snažna eksplozija odjeknula je dvadesetak minuta iza ponoći u Splitu, i to u Ulici Gospinica na Bačvicama. Uz BMW, u eksploziji su oštećena još tri automobila
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija odjeknula je dvadesetak minuta iza ponoći  u Splitu, i to u Ulici Gospinica na Bačvicama. U eksploziji oštećena su četiri automobila, a prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih. 

Neslužbeno se doznaje kako je eksplozivna naprava detonirala ispod BMW-a 318, kojim se služi Marko Ljubičić, sin odvjetnika Vinka Ljubičića.  Uz BMW, još su oštećena tri automobila koji su bila parkirana pored njega.

U eksploziji dijelovi automobila letjeli su 50-ak metara. Policija je pokrila prednji dio BMW-a, a očito je da je eksplozivna naprava postavljena ispod motora auta. 

Susjedi: Ovo više nije normalno

Na okolnim kućama, za razliku od prošle eksplozije na tom istom mjestu, nema razbijenih stakala po kućama iako, kažu nam susjedi, već ih je pomalo strah živjeti na Bačvicama. Kažu nam kako je to strašno 'grunulo', a dim je sukljao desetak metara u zrak.  

- Ovo je treći puta u malo vremena. Svi smo skočili. Ovo više nije normalno -  kažu nam susjedi.  

Do komentara Vinka Ljubičića nismo uspjeli doći, budući da se nešto prije osam sati odvezao u svom Mercedesovu terencu. Inače, Ljubičić je javnosti najpoznatiji po tome što je zastupao obitelj Antonije Bilić u suđenju Draganu Paravinji, a branio je i Mirjama Cvitanovića, brata korčulanskog dilera Jakše Cvitanovića Cvika te splitskog suca Roberta Pešutića osumnjičenog za primanje 13.000 eura mita. 

Ljubičiću već izgorio Volvo, a Mercedes oštećen u eksploziji

Podsjetimo, u veljači 2012. godine također između ponoći i jednog sata ujutro na Gospinici kod kućnog broja 11 podmetnut je eksploziv pod Nissan Qashqai u vlasništvu Berislava Bašića iz Konstruktora, a tada su oštećena i tri druga automobila, među kojima i Mercedes odvjetnika Vinka Ljubičića. Ljubičić je tada rekao kako je njegov automobil bio kolateralna žrtva.

No, nekoliko mjeseci prije toga u njegovom dvorištu u istoj ulici izgorio mu je automobil Volvo XC. Ljubičić je tada, pak, rekao kako je požar bio tehnički kvar.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • pernica 29.05.2013.

    koja ludnica, dignu mu auto u zrak , a on odmah u dućan po drugi, još bolji......i tako već 3 puta, Mercedes, Volvo, sad BMW, ajde da vidimo šta će sad kupiti....ima čovik para, nije baš čist zato mu to i rade, budi pošten advokat pa ti neće!!!!!

  • sonny42 29.05.2013.

    Tata ce kupiti drugi..jos bolji BMW..ovaj je ionako star par godina..vec je malo demode.. Odvjetnici su inace postenjak do postenjaka..pa dali cude ovi dogadjaji..

  • _petra_ 29.05.2013.

    dobro da netko nije setao blizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare