Obavijesti

News

Komentari 186

Eksplodirao je BMW kojeg vozi sin odvjetnika Vinka Ljubičića

Eksplodirao je BMW kojeg vozi  sin odvjetnika Vinka Ljubičića
5

Snažna eksplozija odjeknula je dvadesetak minuta iza ponoći u Splitu, i to u Ulici Gospinica na Bačvicama. Uz BMW, u eksploziji su oštećena još tri automobila

VIDEO

Snažna eksplozija odjeknula je dvadesetak minuta iza ponoći  u Splitu, i to u Ulici Gospinica na Bačvicama. U eksploziji oštećena su četiri automobila, a prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih. 

Neslužbeno se doznaje kako je eksplozivna naprava detonirala ispod BMW-a 318, kojim se služi Marko Ljubičić, sin odvjetnika Vinka Ljubičića.  Uz BMW, još su oštećena tri automobila koji su bila parkirana pored njega.

U eksploziji dijelovi automobila letjeli su 50-ak metara. Policija je pokrila prednji dio BMW-a, a očito je da je eksplozivna naprava postavljena ispod motora auta. 

Susjedi: Ovo više nije normalno

Na okolnim kućama, za razliku od prošle eksplozije na tom istom mjestu, nema razbijenih stakala po kućama iako, kažu nam susjedi, već ih je pomalo strah živjeti na Bačvicama. Kažu nam kako je to strašno 'grunulo', a dim je sukljao desetak metara u zrak.  

- Ovo je treći puta u malo vremena. Svi smo skočili. Ovo više nije normalno -  kažu nam susjedi.  

Do komentara Vinka Ljubičića nismo uspjeli doći, budući da se nešto prije osam sati odvezao u svom Mercedesovu terencu. Inače, Ljubičić je javnosti najpoznatiji po tome što je zastupao obitelj Antonije Bilić u suđenju Draganu Paravinji, a branio je i Mirjama Cvitanovića, brata korčulanskog dilera Jakše Cvitanovića Cvika te splitskog suca Roberta Pešutića osumnjičenog za primanje 13.000 eura mita. 

Ljubičiću već izgorio Volvo, a Mercedes oštećen u eksploziji

Podsjetimo, u veljači 2012. godine također između ponoći i jednog sata ujutro na Gospinici kod kućnog broja 11 podmetnut je eksploziv pod Nissan Qashqai u vlasništvu Berislava Bašića iz Konstruktora, a tada su oštećena i tri druga automobila, među kojima i Mercedes odvjetnika Vinka Ljubičića. Ljubičić je tada rekao kako je njegov automobil bio kolateralna žrtva.

No, nekoliko mjeseci prije toga u njegovom dvorištu u istoj ulici izgorio mu je automobil Volvo XC. Ljubičić je tada, pak, rekao kako je požar bio tehnički kvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...