To je to što me zanima!

Eksplozija u Ateni: Ozlijeđen bivši grčki premijer Papademos

Prema izvještajima, moguće je da je eksplozija uzrokovana pismo-bombom. Lucas Papademos i njegov vozač pretrpjeli su ozljede nogu. Izvan su životne opasnosti
Vidi originalni članak

Bivši grčki premijer Lucas Papademos (69) ozlijeđen je u četvrtak u središtu Atene u detonaciji eksplozivne naprave koja je bila skrivena u automobilu, prenosi BBC.

Lucas Papademos i njegov vozač pretrpjeli su ozljede nogu. Bivši je premijer zajedno sa svojim vozačem prebačen u bolnicu te su obojica izvan životne opasnosti, prenijela je grčka državna televizija.

- Liječnici su više zabrinuti za njegov vid, kazao je policijski dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

Prema izvještajima, moguće je da je eksplozija uzrokovana pismo-bombom.

Papademos je premijer postao u studenom 2011. kako bi pomogao Grčkoj da ostane u eurozoni, a na toj je dužnosti bio pola godine, sve do izbora 2012. Bio je i potpredsjednik Europske središnje banke.

Prema nekim informacijama, u autu su bila i dva bankarska dužnosnika, no njihovo stanje još nije utvrđeno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rasplodni bik 26.05.2017.

    Teroristi vide trulez civilizacije i poduzimaju nesto da to zaustave a ljudi ih gledaju kao neprijatelje.Imate u vlastitoj kuci puno gorih neprijatelja nego na bliskom istoku.Samo treba malo ukljucit mozak da vam se sve poslozi.Ne kazem da vi morate raditi isto sta i oni ali bar imajte razumjevanja prema onima koji imaju muda da naprave ono sta treba a cega se ostali boje.

  • Rasplodni bik 26.05.2017.

    Zaboli me za njega i za sve politicare i za 99 posto ljudi.

  • tuzibaba_1 25.05.2017.

    da nije obračun kamata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare