To je to što me zanima!

VIDEO Eksplozija u kafiću u St. Peterburgu: Poginuo je ruski vojni bloger Vladlen Tatarsky

Vladenln Tatarsky, pravog imena Maxim Fomin, bio je jedan od najekstremnijih ruskih 'blogera'. Ukrajince je nazivao mentalno oboljelim Rusima
Vidi originalni članak

U eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu poginuo je ruski vojni bloger - Vladlen Tatarsky - koji je izvještavao s ukrajinskog bojišta, javljaju ruski mediji. Ministarstvo unutarnjih poslova Rusije potvrdilo je ovu informaciju.

Najmanje 16 ljudi ozlijeđeno je u eksploziji u kafiću Street Bar, prenosi ruska agencija Tass.

- Tužitelj grada Sankt Peterburga, Viktor Melnik, nalazi se na mjestu događaja za koordinaciju akcija hitnih službi i agencija za provođenje zakona - navodi se u izvješćima policije.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navode kako policija provjerava je li netko od pristunih u kafiću umiješan u postavljanje eksplozivne naprave. Promet oko mjesta nesreće je blokiran.

Vladlen Tatarsky, pravog imena Maxim Fomin, bio je jedan od najekstremnijih ruskih 'blogera'. Ukrajince je nazivao mentalno oboljelim Rusima, dok je događaje u Buči, gdje su ruski vojnici ubili na stotine civila, opisao kao pozitivnu stvar. Isticao je da ih se zbog takvih stvari svijet boji i da će ih svijetu 'dati još' ako bude potrebno.

- Sve ćemo poraziti, sve ćemo pobiti, sve ćemo opljačkati - obećavao je u jednom od svojih snimaka.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 60

  • njet njet 03.04.2023.

    oh kako tolerantni, otvorenoumni i progresivni komentari. bas pitomo kako i prilici onima sto brinu "zenama, starcima i djeci te opcenito ljudima". bas diiiivno i altruisticki! kao da slusam antife tijekom visedesetljetne diktature nedodirljive kaste antifa pljackasa. ponovimo, tolerantno, otvorenoumno pa cak i progresivno do te mjere da bih se usudio reci "bas antifasisticno" ;-)

  • Kruno007 03.04.2023.

    To su mi dali specijalnog kipića za specijalne zasluge.

  • PRO DOMO PREPARATI 91 02.04.2023.

    Aaaaaaa disi sad..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare