To je to što me zanima!

Ubacili su mu topovske udare na terasu ispred stana i u auto!

U ranim jutarnjim satima, u Dubrovniku je podmetnuto eksplozivno sredstvo ispod osobnog automobila. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, a automobil je potpuno uništen
Vidi originalni članak

Danas, u ranim jutarnjim satima, Novoj Mokošici pokraj Dubrovnika  odjeknula je eksplozija. Prema informacijama iz policijske uprave Dubrovačko neretvanske, nepoznati počinitelj je oko tri sata ujutro podmetnuo eksploziv pod osobni automobil. Automobil je uništen, međutim, srećom nema ozlijeđenih osoba niti oštećenja na automobilima koji su bili parkirani u blizini, javlja Glas Grada

Prema informacijama Hine, nepoznata je osoba ubacila pirotehničko sredstvo u jedan automobil koji je znatnije oštećen, u isto vrijeme, na terasu ispred stana vlasnika automobila bačeno je, najvjerojatnije, identično pirotehničko sredstvo, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. 

Obavljeni su očevidi na mjestima događaja te se nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi se otkrio počinitelj, kao i motiv počinjena kaznenog djela.

U Ulici Bartola Kašića, nepoznata je osoba u prethodno oštećeno osobno vozilo 57-godišnjeg vlasnika ubacila jače pirotehničko sredstvo, najvjerojatnije tzv. topovski udar, prilikom čega je vozilo znatnije oštećeno. U istom vremenu na terasu ispred stana istog vlasnika bačeno je, najvjerojatnije, identično pirotehničko sredstvo prilikom čega nije bilo nikakva oštećenja, precizira policija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • domovina 20.07.2018.

    Opet nam torcida uveseljava turističku sezonu !

  • Honda orao 19.07.2018.

    Teško da je ovo od topovskog udara. Da izlete stakla, je OK, ali ovo je deformirana karoserija

  • xnet0822 19.07.2018.

    Ž. Mihokoviću, jesi li to ti učinio ? Priznaj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare