To je to što me zanima!

Dvoje djece završilo u bolnici, u Kistanju eksplodirala bomba

Pirotehničar je izašao na mjesto događaja i prema tragovima je utvrđeno da bi se moglo raditi o ručnoj bombi iz Drugog svjetskog rata, takozvanoj 'talijanki', kazala je glasnogovornica šibenske policije Marice Kosor
Vidi originalni članak

U eksploziji ručne bombe zaostale iz Drugog svjetskog rata danas popodne u Kistanjama kraj Knina ozlijeđeno je dvoje djece.

- U 13.40 sati dobili smo dojavu o eksploziji bombe u Kistanjama. Dvoje djece je ozlijeđeno, jedno lakše a drugo teže, te su hospitalizirana u kninskoj bolnici. Očevidom na mjestu događaja upo tragovima je utvrđeno a se radi o ručnoj bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata, tzv. talijanki - rekla nam je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Doznajemo još da ozlijeđena djeca nisu životno ugrožena. Očevid je završen i policija više oko ovog događaja više neće imati postupanja. Izvješće će biti upućeno Državnom odvjetništvu, koje može zatražiti dodatne korake. Bilo bi zanimljivo znati kako se ručna bomba stara 80 godina tamo našla, gdje je bila skrivena i kako došla u ruke djeci. 

Nesreća se dogodila u Kistanjama u blizini zgrade općine u napuštenoj zgradi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • avim 15.11.2018.

    Ovo je istina o Kistanjama,srpsko selo koje je izbjeglo ,doselili su kosovare koji su pokupovali kuce od srba koji su htjeli ,,prodati,,ova Drzava im daje nase novce sakom i kapom,a ovi kao ne ,,rade,,.zena od 38g ima 13 djece i svog ,,decka ,,svi zive na racun hrvatskih gradana samo zato sto sebe nazivaju Hrvatima.Kistanje su Drzava u Drzavi,,jer ih nitko ne kontrolila niti policija tamo smije ici.U 90% kafica i restorana u Kninu kistanjcima je zabranjen ulaz radi nereda

  • portirije 14.11.2018.

    u kistanjama.

  • 1234 13.11.2018.

    Da bas iz drugog sv rata mos mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare