To je to što me zanima!

VIDEO Eksplozija raznijela cijelu kuću kod Osijeka, u ruševinama su pronašli tijelo muškarca (47)

Po zaprimanju dojave pristupilo se raščišćavanju terena. Noćas, oko 1,20 ispod ruševina kuće pronađeno je tijelo muškarca, a u tijeku je identifikacija, rekao je glasnogovornik osječko-baranjske policije
Vidi originalni članak

U eksploziji u četvrtak navečer u obiteljskoj kući u Bilju kod Osijeka smrtno je stradao muškarac, doznaje se u u petak osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Stanovnici Bilja rekli su novinarki 24sata kako se čula snažna eksplozija, a zatim su ostali bez struje.

Kako smo doznali, muškarac (47) u kući je živio sam. Vatrogascima su u potrazi za njim pomagali i potražni psi, a na teren je došao i bager koji je razmicao ruševine.

24sata uživo s mjesta nesreće

 

Uzrok nesreće plinska boca?

- Po zaprimanju dojave pristupilo se raščišćavanju terena. Noćas, oko 1,20 ispod ruševina kuće pronađeno je tijelo muškarca, a u tijeku je identifikacija, rekao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske policije Zoran Kon.

U raščišćavanju terena i potrazi sudjelovali su pripadnici osječke Javne vatrogasne profesionalne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bilja.

NA TERENU I POTRAŽNI PSI U Bilju eksplodirala plinska boca i raznijela kuću: Vatrogasci traže muškarca u ruševinama

U policiji nisu željeli komentirati neslužbene informacije da je uzrok nesreće eksplozija plinske boce, kao ni da je u eksploziji smrtno stradao 47-godišnji vlasnik kuće, već ističu da će više informacija biti poznato nakon očevida i provedenih vještačenja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zagy91 01.04.2022.

    Gadne su te plinske boce jer ih ima dosta napuštenih u podrumima a brtva s vremenom počne puštati i ode sve bas ovak..u zrak…

  • krao_sam 01.04.2022.

    malo crnjaka,ali ovo je skupa smrt.

  • purger'73 01.04.2022.

    Počivao u miru Božjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare