To je to što me zanima!

Eksploziju je izazvala zaostala masa za proizvodnju šibica

Od posljedica eksplozije umrla je Danijela Valkai (34), jedna od pet zaposlenica tvrtke Drava International koja se bavi preradom plastike. Odgovorne će prijaviti
Vidi originalni članak

Uzrok eksplozije u napuštenom pogonu bivše Tvornice žigica 'Drava' u Osijeku potkraj svibnja bila je zaostala masa koja se koristila u tehnološkom procesu proizvodnje šibica. Rezultat je to gotovo jednomjesečnog vještačenja koje su radili stručnjaci Centra za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba. U policiji kažu da će o svim pojedinostima obavijestiti javnost u utorak ili srijedu, nakon što se dovrše svi potrebni izvidi. 

Protiv odgovornih će se podnijeti i odgovarajuće kaznene prijave. 

Od posljedica eksplozije umrla je Danijela Valkai (34), jedna od pet zaposlenica osječke tvrtke Drava International koja se bavi preradom plastike. U trenutku eksplozije nesretne žene su čistile prostorije radi selidbe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Raziel CRO 27.06.2011.

    Sirota žena!! A samo je došla odraditi prljavi posao za minimalac među štakorima i smečem da bi mogla prehraniti svoju obitelj.Zar smo se tako nisko srozali da ljudski život vrijedi 2 000 kuna,možda svaki mjesec,jer pojedinci i to vide svakih nekoliko mjeseci ili nikad??Koliko će "gazda" platiti obitelji koja je ostala bez supruge,majke,kćeri...Koliko će "gazda" odsjediti u zatvoru zbog ugrožavanja života svojih radnika,zbog smrti,zbog invalida koji su ostali poslije ove nesreče?? Tko će od gradske vlasti i nadležnih institucija dobiti otkaz zbog nerada i ne izvršavanja radne obaveze s kojim se "prijetila" Jaca?? A toliko je nezposlenih koji bi radili svoj posao sretni da ga imaju,ali nisu podobni stranački,rodbinski...Imamo Hrvatsku!!!

  • Zmayo 27.06.2011.

    čija je to riječ žigica? ne može nikako biti hrvatska.ne kužim zašto se sad mijenjaju riječi koje zvuče još gore nego one kojima se mjenjaju..

  • vwlady 27.06.2011.

    odgovoran je Bede i njegova Snjezana Aleric....samo ih niko ne spominje ZASTO sugavi grade.....................................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare