To je to što me zanima!

Elizabeta Gojan protiv Dijane Čuljak na sudu u vodstvu 1:0

Čuljak je kolegicu tužila zbog intervjua u jednom tjedniku iz 2011. i zbog javnog ponižavanja i sramoćenja od Gojan tražila 30.000 kn za naknadu neimovinske štete
Vidi originalni članak

Nakon gotovo četiri godine donesena je nepravomoćna presuda u pravnoj bitki koju su na Općinskom sudu u Zagrebu vodile nekadašnje HTV-ove novinarke Dijana Čuljak i Elizabeta Gojan, a razloga za zadovoljstvo ima Gojan, piše Večernji list.

Čuljak je, naime, kolegicu tužila zbog intervjua u jednom tjedniku iz studenog 2011. i zbog javnog ponižavanja i sramoćenja od Gojan tražila 30 tisuća kuna za naknadu neimovinske štete. U intervju, koji je Elizabeta Gojan dala kao predsjednica Ogranka HND-a na HTV-u, izjavila je da radi naporno i sve što je postigla nije stvorila nečijim pozivom s bilo kojeg otoka... da 99 posto zaposlenika na HTV-u nije propuštalo svoje šihte zbog večera u inozemstvu i zbog njih se nije mijenjao ustroj kuće, ali zbog gospođe Čuljak se mijenjao.

VIše čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zebra 27 15.07.2015.

    Da nije to ona Elizabeta Gojan koja je vrijeđala našu predsjednicu KGK i ismijavala njezinu inauguraciju?? I onda još takvi kao Elizabeta dobivaju sudske sporove i presude..

Komentiraj...
Vidi sve komentare