To je to što me zanima!

Elvis Šopić koji je ubio taksista potukao se sa sumještaninom

Robert T. i Elvis Šopić sreli su se ispred seoske trgovine "Stari dom" u nedjelju oko 20 sati. Robert T. kaže da se javio Šopiću lupivši ga lagano rukom po ramenima...
Vidi originalni članak

Elvis Šopić (24) ubojica taksista Igora Ćustića (30) potukao se u Rašteviću kraj Benkovca sa sumještaninom Robertom T. (30). Obojica i Šopićev brat Denis (27) dobila su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Robert T. i Elvis Šopić sreli su se ispred seoske trgovine "Stari dom" u nedjelju oko 20 sati.  Robert T. kaže da se javio Šopiću lupivši ga lagano rukom po ramenima, na što je ovaj izgubio razum te da je sukob završio s 1000 eura štete na njegovom autu.  Šopić kaže da je umjesto  "dobar dan" dobio  šaku u lice što ga je izbacilo iz takta. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • doggy- 20.04.2011.

    vi svi serete po tom liku ali nije ni njemu lako!!malo mjesto i svakodnevna podjebavanja i tračanja od strane sumještana,moguće i provociranja!!nemojte mi reći da vi volite sve ovo što sam nabrojao!

  • carlos_zg 20.04.2011.

    Zašto ne odgovaraju odgovorne osobe u hrvatskom pravosuđu radi kojih je ovaj monstruozni ubojica na slobodi te koji i dalje vrši nasilje nad građanima?

  • MarijaTokić 20.04.2011.

    kako komentirat nešto što nema veze sa zdravom pameću...TAKVE OSOBE KAO ŠOPIĆ TREBAJU BITI NA GOLOM OTOKU...AI SUDAC S NJIM.... KATASTROFA NARODE MOJ...LUDA KUĆA

Komentiraj...
Vidi sve komentare