To je to što me zanima!

Emil Tedeschi u Trilateralnoj komisiji naslijedio je Kolindu

Članovi Trilateralne komisije su ugledna imena iz svijeta politike i biznisa, ima ih od 390, a članom se postaje samo na poziv. Inicijator osnivanja bio je D. Rockefeller
Vidi originalni članak

Čelnik Atlantic grupe Emil Tedeschi novi je član Trilateralne komisije i jedan od tri predstavnika naše zemlje. Na toj je poziciji zamijenio Kolindu Grabar-Kitarović koja je, nakon što je postala predsjednica države, izbrisana iz popisa članova, piše Večernji list.

Uz Tedeschija otprije su članovi bivši predsjednik uprave Zagrebačke banke Franjo Luković i odvjetnik Marijan Hanžeković. 

Članovi Trilateralne komisije su ugledna imena iz svijeta politike i biznisa, ima ih od 390, a članom se postaje samo na poziv. Inicijator osnivanja bio je David Rockefeller, a danas su članovi istaknute osobe poput Henryja A. Kissingera, Marija Montija, Madeleine K. Albright, Billa Clintona, Carla Bildta.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kor - Jan - Dar 20.10.2015.

    Uz dužno štovanje novinarima, čitaocima, i sveukupnom pučanstvu hrvatskome, ali mislim da se u Hrvatskoj problemi pogrešno detektiraju. Nije problem čega je a čega nije član gospodin Emil Tedeschi. Nije ni problem čiji je prijatelj,, ni to što je intimus aktuelnog hrvatskog premijera. Nije ni problem kakvu pokretnu i nepokretnu imovinu posjeduje. Auti, vile, jahte, firme, računi,,,,,,, svesvejedno. Sve to nije problem. Problem je što hrvatska javnost ne zna kako je gospodin Emil Tedeschi došao do svog prvog milona ondašnjim njemačkih maraka ili eura. Problem je što građani RH ne znaju kako je rečeni gospodin došao do svoje prve tvornice,,,,, i naposljetku do sve imovine koju sada posjeduje, a sljedom toga i do članstva u trilaterali. Sve to hrvatska javnost nezna, a što vrijeme odmiće sve je manje i zanima. Problem je i to što organe pravne države, za koje vole reči da ih RH ima, NIKAD nije ni zanimao način stjecanja imovine gospona Tedeschi-ja,, kao uostalom i drugih hrvatskih tajkuna. E, to su problemi, a ne trilaterala, masoni, Židovi, ili kaj ja znam kaj!!

  • Imperatrice 20.10.2015.

    Super imamo hrvata za "okruglim stolom", a Kolindica bi nakon UN-a i Triaterale mogla malo s Bilderberg grupom čisto ono malo za promjenu..mislila sam da smo mi Hrvati male bebe za iluminate ali očigledno sam se prevarila. Nažalost za ovaj napaćeni narod su bolji iluminati nego vlastitio vodstvo ove ili one stranke..

  • kolunjo 20.10.2015.

    masoni, iluminati, gulikože!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare