To je to što me zanima!

Emirova žena: Ne smije čuti za nesreću jer onda samo plače

Supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića kazala je kako su obitelji stradale žene već poslali telegram, ali i da će stupiti u kontakt s njima kad prođe neko vrijeme
Vidi originalni članak

Nakon informacije da je sisačko-moslavačka Policijska uprava protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića podigla prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, oglasila se i njegova supruga Aida koja je cijelo vrijeme uz njega u bolnici u Novoj Gradiški. 

Za Dnevni avaz je rekla kako njezinoj obitelji prijavu još nitko nije dostavio, te da je Emir još u šoku. Dodala je da su obitelji tragično stradale žene već poslali telegram, ali i da će stupiti u kontakt s njima kad prođe neko vrijeme. 

Za supruga je rekla da je fizički dobro, ali da mu ne smije prenositi što piše u medijima jer ga to uznemirava.

- Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim tko god dođe da ne spominje kako je došlo do nesreće, jer kada krene pričati, onda plače, jeca. Pokušavam ga stabilizirati - rekla je Aida novinarima Dnevnog avaza.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • anita blažević 15.10.2014.

    jadan covjek. tesko njemu a i obitelji poginule

  • Kopular 15.10.2014.

    Da plače nad sudbinom svoje žrtve, to bi bilo prihvatljivo, ali ovaj ubojica koji voli brzine, plače nad samim sobom. Glumatalo bi trebalo biti u zatvoru i tamo plakati. Uostalom, on je isomničar, ne bi niti smio voziti.

  • Kopular 15.10.2014.

    Kamo se to žurio sa stopedeset? Spora vožnja ti omogućuje bolje reakcije, brza vožnja od ljudi pravi ubojice. Nesreće se mogu svakome desiti, da, ali ako prebrzo voziš postaješ ubojica na cesti. Tako i novi zakon kaže. No, znamo kako popularne osobe prolaze za ubojstva u prometu, godinica, dvije, zatvor otvorenog tipa ili samo uvjetna kazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare