To je to što me zanima!

Erdogan će otvoriti tursko veleposlanstvo 
u Jeruzalemu

Recep Tayyip Erdogan nastavlja kritizirati odluku Sjedinjenih Američkih Država da priznaju Jeruzalem kao glavni grad Izraela čemu se protive Palestinci
Vidi originalni članak

’Turska će otvoriti veleposlanstvo u Istočnom Jeruzalemu’, rekao je u nedjelju predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. Prije nekoliko dana Organizacija islamske suradnje (OIC) pozvala je države da priznaju Istočni Jeruzalem kao glavni grad Palestine. Erdogan nastavlja kritizirati odluku Sjedinjenjih Američkih Država da priznaju Jeruzalem kao glavni grad Izraela čemu se protive Palestinci.      

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ServiSluge 18.12.2017.

    Dakle on priznaje da je Jeruzalem glavni grad Izraela. Mashallah!

  • Usora1 18.12.2017.

    bas me zanima kako ce ishodovati dozvolu obzirom da grad kontroliraju izraelci....

  • GIRIGARI 18.12.2017.

    Očito je došlo vrijeme da se svijet ponivni dijeli. Svi bi sve, a ti nikada bilo nije. Ništa od ine priče da su i mali jednakopravni. Tu najviše puši EU koja će platiti danak razjedinjenosti zemljica i ne može parirati SAD, Kini, Rusiji, Koreji, i dijelu arapskog svijeta kojig je Erdogan upravo željan predvoditi. Turska radi zaokret. Idu k radikalizmu i naći će dosta istomišljenika i saveznika. Samo bahati EU parlamentarci i još gora Engleska mogu trošiti vrijeme uludo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare