To je to što me zanima!

Erdogan: 'Sulejman' ne daje pravu sliku turskih predaka

Mi takve pretke nemamo. Mi takvog zakonodavca, takvog sultana Sulejmana nismo upoznali, rekao je turski premijer u govoru na otvaranju aerodroma u gradu Kutahji
Vidi originalni članak

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan kritizirao je serijal 'Sulejman Veličanstveni' jer smatra da ne prikazuje stvarnu sliku predaka današnjih Turaka, piše crnogorski CDM

- Mi takve pretke nemamo. Mi takvog zakonodavca, takvog sultana Sulejmana nismo upoznali - rekao je Erdogan u govoru na otvaranju zračne luke u gradu Kutahji. 

Istaknuo je kako je Turska uvijek na strani mira i zagovara rješenje problema kroz dijalog, ali ako im bude ugrožena sigurnost poduzet će određene mjere. 

- Živimo na svijetu sa sedam milijardi ljudi. Koji je naš zadatak, to dobro znamo. Gdje su naši preci jahali na konjima i mi ćemo ići tamo, svime ćemo se pozabaviti i pomoći svakome - rekao je Erdogan. 

Podsjetio je na parolu Mustafe Ataturka, 'oca' moderne Turske, 'Mir u državi, mir u svijetu', i dodao kako se ta rečenica ne može okarakterizirati kao pasivnost i neodlučnost. 

- Nikada nećemo moći ravnodušno promatrati probleme koji se događaju i tiču i naše države - poručio je Erdogan. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ajlend 27.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • universe 26.11.2012.

    Vidi ovog Erdogana, uzbunio se zbog obične sapunjare. Hoće i scenarij mijenjat pa se čudi zašto ih EU stalno odbija.

  • Ja_dolazim 26.11.2012.

    Draga Braco i Sestre , poslusajte rijec Gospodnju ,pisano je: Upitaju ga farizeji: "Kad će doći kraljevstvo Božje?" Odgovori im: "Kraljevstvo Božje ne dolazi primjetljivo.Zatim reče učenicima: "Doći će dani kad ćete zaželjeti vidjeti i jedan dan Sina Čovječjega, ali ga nećete vidjeti. Ljudi Dragi vi koji citate , razumite zivimo u vremenima kad se Kraljevstvo Bozje priblizilo tako blizu da je to nekim Ljudima koji vjeruju na oko vidljivo zbog stvari koje se dogadaju u svijetu i nama. Sljede strasne godine , ali sve ce se izdrzati ako se prihvati svoj kriz na rame i krene za Gospodinom Isusom Kristom

Komentiraj...
Vidi sve komentare