To je to što me zanima!

Europska unija odlučila Grčkoj dati paket financijske pomoći

U EU smatraju da je Grčka učinila dovoljno da zasluži 130 milijardi eura pomoći. Osmislili su nove proračunske rezove koje su tražili međunarodni financijeri
Vidi originalni članak

U Europskoj uniji zaključili su da je Grčka učinila dovoljno da zasluži drugi paket financijske pomoći vrijedan 130 milijardi eura. Atena je osmislila nove proračunske rezove koje su tražili međunarodni financijeri, javlja HRT.

Tako se odustalo od isplate pomoći tek nakon grčkih izbora u travnju. I glasnogovornik grčke vlade potvrdio je da se u ponedjeljak očekuje odobrenje pomoći. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dom2 22.02.2012.

    Sada mi stvarno nije jasno jer jedne novine pišu "pomoč" dok druge kredit pod posebnim uvjetima t.j. sa malim kamatama. Pomoč je pomoč a kredit bez obzira kako se zvao mora se vratiti i to je samo produžavanje agonije. Otpisivanje duga je drugo. Ili je to možda zavaravanje naroda E.U pomaže? Možeš samo misliti ako nema koristi zaboravi pomoč. Sve su to samo interesi počevši od braka.

  • Veli Joze 18.02.2012.

    za sve one koji jos nisu upoznati http://youtube.com/watch?v=9802NwSSS6U

  • zmaja- 18.02.2012.

    @papaja slažem se u potpunosti sa tvojim komentarom....za Grčku je jedini izlaz bankrot (nije im prvi) ovo što im sada rade je samo produljivanje krize koja se prelama preko leđa radnika koji niti su krivi za rad svojih nesposobne i korumpirane političare niti će išta dobiti od te kvazi "pomoći". na žalost, banke - bankari su ti koji upravljaju svijetom i svima nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare