To je to što me zanima!

Eutanazirali su čak šest tisuća purana: 'U blizini ima mnogo divljih ptica, sve analiziramo'

Perad je eutanazirana na farmi u Oriovcu. Još 13.325 purana usmrtit će idući tjedan
Vidi originalni članak

Nakon što je potvrđena influenca kod pura na farmi pura tvrtke Vindon d.o.o. u Oriovcu kraj Slavonskog Broda, jučer je počela eutanazija pura u dva objekta. Farma ima sedam objekata za uzgoj purana.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 18.11.2023.

    Treba pobiti svu perad, onda dolaze na red ribe iz domaćih ribnjaka (ako ih još ima, mislim ribnjaka), zatim treba vidjeti ima li još goveda koja nisu eutanazirana zbog kravljeg ludila, pa onda još i preostale svinje osim onih koje su u zoološkim vrtovima (kako se ne bi zaboravilo kako izgledaju) a tada se baciti na uvoz "svježeg" mesa i ribe iz inozemstva, kako to ministrici i još ponekome iz njenog miljea odgovara, jer valja misliti o vlastitoj budućnosti.

  • %Šveđanin% 18.11.2023.

    Sve više mi izgleda da će uništiti farme životinja svugdje, i to samo kako bi mogli nam početi prodavati hranu iz labaratorija.

  • mmmmmmm7777777 18.11.2023.

    pa prije par mjeseci su se zalili građani u poljoprivrednoj emisiji na HTV-u da ih vlasnici obradivog zemljista uznemiravaju pucnjevima iz onih plinskih topova mozda vamo priroda zeli pomoci - prepuno kormorana i galebova je uz Oriovacka jezera pa ih mozda ovo razrijedi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare