To je to što me zanima!

I HDZ-ovac protiv Loše: 'Ja ću večeras navijati za Sloveniju!'

Evidentno kako su neki za pet minuta medijske slave spremni i "ratovati". Navijat ću za Sloveniju radi kvalitetne košarke. Radi toga jer su Slovenci našu susjedi. A sa susjedima treba biti dobar, poručio je Ćelić
Vidi originalni članak

Ivan Ćelić, saborski zastupnik i glavni tajnik zagrebačkog HDZ-a na svom Facebook profilu dotakao se aktualnih događanja oko spora sa Slovenijom, izjava umirovljenog admirala HV-a Davora Domazeta Loše, ali i polufinala Eurobasketa u kojem igra Slovenija. Objasnio je zašto će večeras navijati za Sloveniju i 'pokopao' Lošine izjave.

Ćelićevu objavu koja je naslovljena sa 'Večeras navijam za Sloveniju' prenosimo u cijelosti:

'Jedan slovenski zastupnik saziva odbor na temu 'spremnosti slovenske vojske na moguće konflikte pri implementaciji arbitražnog sporazuma'. S druge strane, jedan umirovljeni visoki hrvatski časnik daje izjavu o tome kako 'hrvatski pješaci mogu biti u Ljubljani za 48 sati'. Evidentno kako su neki za pet minuta medijske slave spremni i "ratovati".

U večerašnjem polufinalu Europskog košarkaškog prvenstva navijam za Sloveniju. Radi Gorana Dragića i Luke Dončića. Radi kvalitetne košarke. Radi toga jer su Slovenci našu susjedi. A sa susjedima treba biti dobar.'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Jacktheripper 14.09.2017.

    Gosp.Lošo najverovatnije izazvan pitanjima novinara je dao takav odgovor,budimo realni.. Strateski je odgovorio na pitanje. I ja navijam za Sloveniju u kosarci,svaka im cast. A za ovog celavog prdonju mislim da je malo priglup da bi uopce bilo sto govorio. Da su nas takvi branili od neprijatelja sad bi svi nosili petokraku na celu..

  • matalan 14.09.2017.

    Lošom... Munchhauzen

  • vidum 14.09.2017.

    Ja do LJubljane stignem za 4 sata umjerene vožnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare