To je to što me zanima!

Evo njih opet: Vaso i Tomo skupa ruše Plenkija i ministre

Express je propitao priču koja je poput bombe eksplodirala u užem krugu upućenih u Zagrebu, kako je došlo do Brkićevog povijesnog pomirenja s Karamarkom
Vidi originalni članak

Na dan “osvježavanja” Vlade Milijan Brkić blistao je od sreće i smijao se tako široko da su mu se vidjeli i kutnjaci. Pričao je s novinarima, nije se gasio, nije spominjao dušobrižnike i najavljivao rat...

Vječno mrki potpredsjednik Sabora djelovao je kao kombinacija miss simpatičnosti i Mahatme Gandhija. Express je propitao priču koja je poput bombe eksplodirala u užem krugu upućenih u Zagrebu, kako je došlo do njegova povijesnog pomirenja s Karamarkom. Karamarkova je reakcija bila kratka: “Dezinformacija!”, no Brkićevu - malo drukčiju - donosimo u novom broju Expressa, koji je od petka na kioscima.

HDZ-ovi su patrijarsi postigli dogovor kako Plenković ostaje tu gdje jest dok ne obavi predsjedanje Vijećem EU, a oni će se u međuvremenu dogovoriti o novom lideru, koji treba proći izbore, koji će ovog puta ići prema načelu “jedan čovjek, jedan glas”. Izbori u ovom trenutku ne odgovaraju nikome: ni HDZ-u, koji se survao na dno, ni SDP-u, iz kojeg je od političkoga genija Bernardića pobjeglo devet zastupnika, ni HNS-u, manjincima, žetončićima... Polovica njih, naime, nakon izbora bi morala u mirovinu, a druga polovica u neki pošten, slabo plaćen posao, ili na Zavod za zapošljavanje.

U novom Expressu Tomislav Klauški analizira povezanost Plenkovića i Kolinde: zajedno prolaze ili zajedno padaju. Žele li HDZ-ovci opet nasapunati dasku Plenkiju (“crni labud”), preusmjerit će glasove prema Škori jer bi padom Kolinde pao i Plenki, kojeg Ivan Aralica naziva “komunistom na čelu HDZ-a”. Dado Milas piše zašto naš tipični ministar ujutro slavi Isusa a popodne krade (ne nužno tim redom). Boris Čerukić iz Mostara dao nam je sjajnu analizu propasti Aluminija u Mostaru.

Novi Express na svim kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 153

  • 23.07.2019.

    Još im fali Košić, kako bi ukop Croatie bio po kršćanskom običaju.

  • viklersky 23.07.2019.

    hahahahahahaha, samo karamarko fali da upotpuni cirkus

  • miilivi 22.07.2019.

    Pfuj, express, a i komentatori, sve za izbljuvati se na tu vasu antifasisticku, socijalno-liberalnu,lijvu fasisticko- anarhisticku usmrdjelu izmisljotinu o svemu i svakome ko samo kaze da je Hrvat i domoljub.Bljak, kao uostalom i ovaj portal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare