To je to što me zanima!

F. Lučić se liječi u toplicama, a u slobodno vrijeme uči za ispit

Frane je dobro, koliko se može dobro biti nakon svega što je preživio prije četiri i pol godine na Kornatu. U Daruvaru je na redovitoj njezi, kaže njegov otac Vilim Lučić
Vidi originalni članak

Frane Lučić (26), jedini preživjeli od 13-orice vatrogasaca koje je 30. kolovoza 2007. godine pregazila vatra dok su gasili otok Kornat, već tjedan dana je na rehabilitaciju u toplicama u Daruvaru. 

- Frane je dobro, koliko se može dobro biti nakon svega što je preživio prije četiri i pol godine na Kornatu. Nikakvim dodatnim operacijama nije bio podvrgnut. U Daruvaru je na redovitoj njezi, kao što je ranije bio u Makarskoj - rekao nam je Franin otac Vilim Lučić. 

Vrijeme u toplicama Frane koristi i za učenje. Stipendist je HEP-a i student splitskog FESB-a, gdje je završio tri godine stručnog studija.

Polaže razliku ispita da bi mogao na jesen upisati nastavak školovanja na istom fakultetu. Da bi se upisao mora položiti još samo jedan ispit.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZoranJakovčev 14.02.2012.

    No coment..

  • pošten čovik 14.02.2012.

    cviks1 ne brani ga šta ga imaš braniti

  • pošten čovik 14.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare