To je to što me zanima!

Fabris Peruško iz Tiska novi je povjerenik Vlade za Agrokor?

Podsjetimo, u ponedjeljak se razgovaralo o nasljedniku Ante Ramljaka koji je dao neopozivu ostavku kao i o tome tko će biti novi zamjenici. U Banskim dvorima Plenković je u ponedjeljak okupio koalicijske partnere
Vidi originalni članak

Novi Vladin povjerenik za Agrokor trebao bi biti Fabris Peruško, a mjesto zamjenice trebalo bi pripasti Ireni Weber, javlja Večernji list. Fabris Peruško član je uprave Tiska te je u Agrokor bio uključen kao savjetnik te poznaje sustav i proces restrukturiranja, a ima i podršku većine vjerovnika.

VRUĆA FOTELJA Nitko neće? Radno mjesto za povjerenika još je otvoreno...

Podsjetimo, u ponedjeljak se razgovaralo o nasljedniku Ante Ramljaka koji je dao neopozivu ostavku kao i o tome tko će biti novi zamjenici. U Banskim dvorima Plenković je u ponedjeljak okupio koalicijske partnere, a potom su na sastanak stigli članovi privremenog vjerovničkog vijeća Agrokora i čelnik Knighthead fonda Thomas Wagner, koji vjeruje u nagodbu. Demantirao je glasine da prodaju svoju imovinu Agrokoru. Marica Vidaković, koja zastupa male dobavljače, rekla je kako je na sastanku “svatko plakao nad svojom sudbinom”. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Uragan_1 27.02.2018.

    I ovaj iskoči u roku keks kao i sak Lex zakon.

  • max2017 27.02.2018.

    no sad bu krenulo......samo oni znaju kaj bi bilo da nisu tak pažljivo birali...!?........kadar za skadar..

  • AntunSklepič 27.02.2018.

    ha ha čim je imao prste u tisku bit će uskoro i pekmeza

Komentiraj...
Vidi sve komentare