To je to što me zanima!

Facebook humanitarci pomažu siromašnim obiteljima u Gunji

Već pet godina par entuzijasta pomaže ugroženim obiteljima. Odvest će je direktno u mjesto i dostaviti pet obitelji koje su ugrožene i koje će odrediti općina
Vidi originalni članak

Humanitarna udruga "Facebook humanitarci" skuplja pomoć za pet siromašnih obitelji u Gunji. Već pet godina par entuzijasta pomaže ugroženim obiteljima. Odvest će je direktno u mjesto i dostaviti pet obitelji koje su ugrožene i koje će odrediti općina.

- Kao i uvijek, prikupljati će se sve nekvarljive namirnice, konzervirana hrana, trajno mlijeko, paštete, pasata, tjestenina, riža, šećer, kava, gotove juhe, palenta i sl. Od higijene toaletni papir, ubrusi, vlažne maramice, šamponi, sapuni, pjene za brijanje, britvice, sve za osobnu higijenu djece, žene i muškarce i specijalno sredstva za čišćenje i repelenti protiv uboda komaraca. Rečeno nam je da je tamo deterdžent za rublje i omekšivač nešto što su već zaboravili kako miriši - objavili su.

Planiraju kupiti i svježe povrće i meso za obitelji. Prikupljanje pomoći će se održati ispred Arena centra u Zagrebu, u srijedu 2. srpnja, od 16 do 21 sat.

Dodatne informacije se mogu naći na njihovoj Facebook stranici i može ih se kontaktirati na zgb.fbhumanitarci@gmail.com.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavi-9 02.07.2014.

    Nekako mi se sve čini da nakon ovih skandala sa CK humanitarnom pomoći naj bolje darivati pomoć točno određenim osobama kojima je pomoć stvarno potrebna . Direktno obitelji u ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare