To je to što me zanima!

Facebook i Google "udružit će se" s popularnim Skypeom?

Službeno izvješće tvrtke Skype o poslu s Googleom i Facebookom bi se trebalo pojaviti krajem ove godine. Skype ima 560 milijuna registriranih korisnika mreže
Vidi originalni članak

Kompanije Google i Facebook navodno žele 'udružiti snage' s popularnom mrežom Skype. Službeno izvješće tvrtke Skype o tome trebalo bi se pojaviti krajem ove godine, prenosi Time. Taj posao navodno je vrijedan oko 23 milijuna kuna, a navodi se kako bi Skype mogao odvojeno poslovati s Facebookom i Googleom. 

Facebook inače ima oko 600 milijuna registriranih članova, dok ih Skype ima 560 milijuna. Ipak, tek mali postotak korisnika Skypea koristi uslugu koja se plaća pa cijena projekta nije još službena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IvanGnc 07.07.2011.

    kako da upalim taj kao skype na facebook-u moze li mi tko pomoc

  • IvicaKnezovic 07.05.2011.

    Ja na skype i facebook imam nekoliko racuna i sad se ja brojim visestruko, a da o prevarama sa like ne govorimo. Sve zajedno su to izreklamirana smeća koja su pokupila i kopirala razne ideje od open source projekata. A da ne govorimo o skupoći njihovih usluga. Zaboli me za njihovo spajanje. Npr. betamax cijene

  • Japur 05.05.2011.

    pored skypa i msn jos mi triba da me na facebooku maltretiraju pozivima svako malo! xD pa sta nema na skypu povezivanje sa facebookom, koliko sam ja vidio ima! ma samo izmisljaju, bolje da meni daju koji milijuncic, nebi da im fali! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare