To je to što me zanima!

Facebook i Twitter blokirali su Trumpa, Zuckerberg: 'Pokušava potkopati mirnu tranziciju...'

Njegova odluka da se svojom platformom oprosti, a ne da osudi postupke svojih pristaša u zgradi Kapitola, s pravom je uznemirila ljude u SAD-u i širom svijeta, rekao je Zuckerberg
Vidi originalni članak

Donald Trump blokiran je na najvećim svjetskim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Twittera, a prvi čovjek Facebooka i Instagrama Mark Zuckerberg oglasio se i objasnio svoju odluku:

- Šokantni događaji u posljednja 24 sata jasno pokazuju da predsjednik Donald Trump namjerava iskoristiti svoje preostalo vrijeme na funkciji kako bi potkopao miran i zakonit prijelaz vlasti na svog izabranog nasljednika Joea Bidena.

TVRDE DA NIJE BILO NASILJA Trumpove pristaše ne priznaju poraz: 'Ne predajemo se. Bidene, ne ulaziš u Bijelu kuću'

Njegova odluka da se svojom platformom oprosti, a ne da osudi postupke svojih pristaša u zgradi Kapitola, s pravom je uznemirila ljude u SAD-u i širom svijeta. Ove smo izjave uklonili jučer jer smo procijenili da će njihov učinak - i vjerojatno njihova namjera - biti izazivanje daljnjeg nasilja.

TRUMPOVCI I ŠATORAŠI Zbog čega nam je državni udar i pravi juriš na američki Kongres izgledao zastrašujuće poznato?

Nakon potvrde izbornih rezultata od strane Kongresa, prioritet za cijelu zemlju sada mora biti osigurati da preostalih 13 dana i dani nakon inauguracije prođu mirno i u skladu s utvrđenim demokratskim normama.

TKO JE 'ČOVJEK S ROGOVIMA' Provalio u Kapitol: Šaman Jake veliki je zagovaratelj Trumpovih teorija zavjera o sotonistima

Vjerujemo da je rizik dopuštanja Predsjednik da i dalje koristi naše usluge za vrijeme ovog perioda jednostavno pre velik. Stoga produžujemo blokadu koju smo stavili na njegove račune na neodređeno i barem na sljedeća dva tjedna dok ne završi mirna tranzicija moći - rekao je Zuckerberg.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Ministarstvo Istine 12.01.2021.

    Hahaha komentari su top na njegovoj stranici ,nadam se da će netko stati na kraj ovima iz big tech.

  • JohnnyGoto 08.01.2021.

    j* te fb (nebih im se više prijavio da dijele zlatne dolare)

  • domo 07.01.2021.

    Koji su to guzičari.. Ovaj zadnjih 4-5godina istu retoriku plete i do sada nitko nije imao muda bilo što napraviti, a sada kad je izgubio izbore svi su kao neki borci za demokraciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare