To je to što me zanima!

Facebook: U utorak u 18 h prosvjed protiv mafijaša

Autori grupe na Facebooku pozivaju Zagrepčane da im se u utorak u 18 sati pridruže u mirnom prosvjedu na Cvjetnom trgu. Priča se proširila...
Vidi originalni članak

Zapalimo svijeću, recimo vladajućima i mafijašima što mislimo o njiima. Ne želimo živjeti u državi u kojoj se čovjeka može ubiti u 11 sati usred bijela dana. Ne želimo da mafijaši imaju vlastitu državu. Ne želimo da premijer nakon 66 neriješenih slučajeva mafijaških ubojstava govori kako je "vrijeme za obračun s mafijom". Želimo Hrvatsku u kojoj možemo izaći u šetnju, na tržnicu ili u izlazak bez straha da nas iza ugla čeka čovjek "u sivoj majci srednjih godina" sa pištoljem u ruci, sve to stoji u grupi na Facebooku koja je otovrena nakon ubojstva Ivane Hodak. Autori grupe pozivaju Zagrepčane da im se u utorak u 18 sati pridruže u mirnom prosvjedu na Cvjetnom trgu. Priča se brzo proširila internetom pa su se u ideju o prosvjedu uključili i drugi gradovi. Građani se pozivaju da u 18 sati dođu na splitsku Rivu, riječki Korzo i osječki Gradski trg. Facebook grupi su se do 22 sata pridružila čak 263 člana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zekica 07.10.2008.

    reklo bi se - lol...

  • an-arhos 07.10.2008.

    Uvjeren sam da će mafija biti teško pogođena prosvjedom. Ne bi bilo neizvodivo da se i ubojica Ivane Hodak prijavi ne mogavši podnijeti grižnju savjesti. Treba očekivati press konferenciju mafije sa oštrim demantiranjem tvrdnji da su građani u opasnosti.

  • mekana 07.10.2008.

    Mafija je samo jedan kotač u mehanizmu. Shvatite, ljudi! Ona ne može bez zaštite državnog vrha. Ovdje se radi o jako velikim novcima. Dakle ubojica je mogao doći iz Bosne, Srbije; Bugarske... Da ne nabrajam... Hoće li prosvjed biti i protiv organiziranog kriminala na globalnoj razini? Pa radi se o novcima da se može dovući ubojicu iz Papue i Nove Gvineje!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare