To je to što me zanima!

Facebook: Učenici pozivaju na što jače trošenje plina

Školarci se nadaju da će uspjeti odgoditi početak drugog polugodišta. No Rusija i EU su potpisali sporazum o nadzoru tranzita. Čeka se Ukrajina
Vidi originalni članak

Školarci, razočarani što nastava u školama ipak počinje u ponedjeljak, učlanili su se u desetak grupa na Facebooku kojima pozivaju na pojačano trošenje plina. Nadaju se da će tako odgoditi početak drugog polugodišta.
- U Ministarstvu znamo sve o Facebooku jer sam ja redovni gost na svim Facebook grupama, od onih vezanih za maturu do onih uključenih u potrošnju plina i sve drugo što se na Facebooku događa - rekao je Duje Bonacci iz Ministarstva znanosti i obrazovanja. Dodao je kako će u Ministarstvu razmotriti svoju odluku, ako se kriza s plinom nastavi.

RUSI I EU POTPISALI SPORAZUM O NADZORU TRANZITA PLINA
Ruski premijer Vladimir Putin rekao je u subotu da će Rusija nastaviti isporuku plina Europi kad europska promatračka misija počne nadgledati tranzit plina preko Ukrajine. Putin je to kazao nakon što su ruski i europski dužnosnici potpisali sporazum o međunarodnom nadzoru tranzita ruskog plina preko Ukrajine. Sporazum još mora potpisati Ukrajina da bi stupio na snagu.
Češki ministar Mirek Topolanek bi u subotu navečer trebao doputovati u Kijev na novi krug pregovora s ukrajinskom premijerkom Julijom Timošenkom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Di1 11.01.2009.

    Kod nas je facebook dignut na neki nadnaravni nivo,neznam zašto,a svim školarcima-pravac u školu i bez gluposti.

  • gricko 11.01.2009.

    TKO GOD NEZELI ICI U SKOLU NETRBAGA SILITI ALI NJEGOVI VRSNJACI KAD BUDU RADILI IMALI SVOJ POSAO KUCU AUTO SVE A ONAJ KOJI NEZELI U SKOLU IMATCE NJONJU!

  • axlica 11.01.2009.

    pustite nas klince da odmaramo a vi se zamarajte vašim problemima. nismo se mi doveli u ovo, pa da moramo ispaštat

Komentiraj...
Vidi sve komentare