To je to što me zanima!

Fanatični lovac: Djevojčica (12) ubija srne i medvjede

Fern Rivers ubija sve što joj stane pred ništan. Sa samo devet godina ubila je medvjeda. Voli oružje i sanja o tome kako će ići u lov u Meksiko
Vidi originalni članak

Fern Rivers (12) iz Talkeetna u američkoj saveznoj državi Aljaski je fanatični lovac. Ubija sve što joj stane pred nišan - medvjede, ovce i srne. Dok se djevojčice njezine dobi obično još igraju lutkama i pričaju o dečkima, Fern se igra oružjem. Nju privlači divljina. S devet godina već je imala svoj prvi trofej - s dva metka je ubila medvjeda visokog gotovo četiri metra. Tako je postala najmlađi lovac u Aljaski koji je ulovio medvjeda. Rekord je do tada držao 22-godišnjak.
- Pitala sam oca smijem li uloviti medvjeda. Dok mi se životinja približavala, koljena su mi klecala pa nisam mogla ciljati. Tata je onda stao na moja stopala. Pucala sam, a medvjed je pao na zemlju - piše Rivers na svojoj internet stranici. Nakon toga je otišla do medvjeda i pucala još jedanput u životinju te ju je ubila.
- Njegov zadnji krik je bio zadivljujući - kaže Fern. Otac Larry smatra da je sasvim normalno da njegova kći lovi životinje.
- Jako sam ponosan na nju. Najviše se razveseli kad joj donesem novu cijev za njezino oružje kalibra 375 - kaže tata Larry. Za to vrijeme njegova kći mašta o tome kako će u rujnu otići u lov u Meksiko.  

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kala 23.05.2009.

    prava mala glupača!!!!!

  • kamenica 15.05.2009.

    kakvi su to osjećaji? užas!!!!

  • luna2 15.05.2009.

    Pa kakvi su mama i tata ako je ova tak mala a već tak krvoločna ??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare