To je to što me zanima!

Fani je magistrirala ekonomiju: "Bila je izuzetno uspješna..."

Zagrebačka škola ekonomije i managementa izbor je uspješnih i vrijednih studenata i Fani Horvat želimo uspješan daljnji profesionalni razvoj, rekli su nam s fakulteta
Vidi originalni članak

Obitelj Kerum dodatno se naoružala stručnim znanjima o gospodarstvu, u kojem je do sada pokazivala zavidnu praktičnu vještinu. Kao diplomantica Specijalističkog diplomskog stručnog studija, smjera Financije i bankarstvo, Fani Horvat u roku je položila sve programom predviđene ispite i ispunila sve obveze.

- Zagrebačka škola ekonomije i managementa izbor je uspješnih i vrijednih studenata, a Fani Horvat želimo uspješan daljnji profesionalni razvoj - rekli su nam na tom fakultetu.

- Bila je izuzetno uspješna, a tu ocjenu pojačava i to što je Fani cijelo vrijeme studirala uz rad - rekao nam je dekan fakulteta Đuro Njavro. Možda će Kerum uz Faninu pomoć sad naći put iz financijske krize.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • annadukic 21.06.2012.

    O tome koliko pamtni moraju biti ljudi na tom fakultetu govori podatak da cura iz moje srednje koja je jedva polozila matematiku u prvom razredu je tamo na doktoratu...

  • jaja04 21.06.2012.

    pa ovo je u rangu viceva o Čak Norisu

  • mila 19 21.06.2012.

    za mene je njen uspjeh to šta je dala mujsu primitivcu pune kese...ja to ne bi mogla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare