To je to što me zanima!

Federalni ministar unutarnjih poslova BiH: 'Ispitat ćemo sve koji veličaju zločin i ubojicu'

Stravičan zločin potresao je u petak Gradačac u Bosni i Hercegovini. Body builder i fitness trener Nermin Sulejmanović ubio je troje ljudi, a sve prenosio na Instagramu.
Vidi originalni članak

Od Federalne uprave policije i Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona zatražit će se da ispita sve osobe koje su na društvenim mrežama, a nakon stravičnog zločina u Gradačcu, podržavale ubojicu i veličale zločin koji je počinio, kazao je danas  federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stravičan zločin potresao je u petak Gradačac u Bosni i Hercegovini. Body builder i fitness trener Nermin Sulejmanović ubio je troje ljudi, a sve prenosio na Instagramu.

Kako javljaju bosanskohercegovački mediji, u svom krvavom pokolju ubio je svoju nevjenčanu suprugu, muškarca i njegovog sina. Ranio je i policajca te jednog stanovnika.

STRAVA U BiH Ubojica iz Gradačca od ranije je poznat policiji: Sudjelovao je u nizu tučnjava, prodavao i drogu

Sulejmanović se potom dao u bijeg, policija je tragala za njim i stavila grad u blokadu. Kasnije je, okružen policajcima, počinio samoubojstvo iz vatrenog oružja.

- Bit će zatraženo da se protiv svih osoba, za koje se utvrdi da su počinile kazneno djelo slanjem gnjusnih poruka podrške ubojici, podnesu izvješća o počinjenom kaznenom djelu - dodao je Isak.

Inače, policiji je trebalo oko tri sata da ugase profil i maknu uznemirujuće snimke s interneta.

- Inspektori Odjela za cyber kriminal Federalne uprave policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Federacije BiH u suradnji s MUP-om Tuzlanskog kantona i odobrenje nadležnog tužitelja uklonili su snimke s Instagrama te pribavili podatke o korisničkom profilu pa su oni proslijeđeni istražiteljima - rekao je šef kabineta federalnog ministra unutarnjih poslova Ervin Mušinović. Nažalost, bilo je i onih koji su njegov zločin veličali.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • majmun5698599 14.08.2023.

    ma ti si federalna budala

  • RIBIĆ005 12.08.2023.

    Federalna policijo, ispitajte vi one koji nisu odobrili zaštitu a 4 dana prije tragedije zatraženo je.

  • mudrac22 12.08.2023.

    Sto niste zastitili zenu , trazila je pomoc 4 dana prije ovog teskog zlocina , mislim da tebe i tvoje treba istraziti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare