To je to što me zanima!

Glasnogovornica ministarstva 'popljuvala' novinare na Fejsu

S obzirom da je Danijela Barišić prozvala novinare zbog načina na koji rade posao, postavlja se pitanje kako ona obavlja svoj?! Lošom komunikacijom s medijima
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na službenim stranicama na Facebooku objavilo je 'osobni stav glasnogovornice Danijele Barišić' kao odgovor na tekst u Večernjem listu 'Rusi ogorčeni: Vizu za Hrvatsku čekamo u redu i po osam sati!'

Barišić zahvaljuje na Fejsu jer može objaviti ono što, kaže, novinari ili ne čuju ili im se ne uklapa u unaprijed postavljenu tezu. Od demantija, tvrdi, nema koristi ili je zakopan na n-toj stranici. 

- Ali zato dušobrižnici vrlo često kažu 'pa to i to nikad nije demantirano' - objašnjava Barišić. Nakon što se obrušila na novinare, krenula je objašnjavati vizni režim za Ruse. Napominje kako vize nisu sada uvedene već su do sada, između travnja i listopada, suspendirali vizni režim kako bi turistima olakšali ulazak u zemlju. Sada to više nije moguće zbog primjene schengenskog sporazuma. 

- Doduše, očekujem, kao i svake godine da će baš prije ljetne sezone početi tekstovi o morskim psima u Jadranu i prljavim plažama. Voljela bih da me ovaj put ugodno iznenade - napisala je. Navodni sukob interesa nazvala je presudom prije suda. 

- Da u naslovima barem postoji neki upitnik, neka ograda. Ali ne, puno je ljepše ovako valjda. Činjenicama usprkos.

Reka bi Feral 'adio pameti'! - završila je glasnogovornica. 

S obzirom na to da je prozvala novinare zbog načina na koji rade svoj posao, postavlja se pitanje kako ona kao glasnogovornica obavlja svoj, vrlo neprofesionalnom izjavom na stranici ministarstva i lošom komunikacijom s medijima. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 25.04.2013.

    Humungus, realni sektor je Bogom dan? Pa državni službenici odnosno ministarstva uplaćuju porez i prirez i to na realni iznos plaće, za razliku od mnogih poslodavaca koji prijavljuju radnike na lažni minimalac ili uopće ne prijavljuju i ne uplaćuju ništa.

  • 25.04.2013.

    Što uopće imaju ministarstva komunicirati sa građanima putem Facebooka i davati svoje komentare o bilo čemu. Ministarstva su izgubila dignitet, državni službenici i dužnosnici su proglašeni korumpiranim neradnicima koji su na državnim jaslama i koje financira realni sektor, što nije ništa točno.Ali ničemu se više ne čudim u ovoj zemlji predrasuda, laži i poluistina.

  • mirnimrav 25.04.2013.

    Poštovana samo vi radite svoj posao odgovorno i pošteno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare