To je to što me zanima!

Feliću na 'Fejsu' napravili grupu podrške radi registra

Grupu su osnovali bivši dožupan, Marinko Milčić, Darko Šimunić i Jozo Srnac, a ima 475 članova. Enes Felić je u policijskoj postaji s odvjetnikom
Vidi originalni članak

Karlovačka policija bi u petak trebala pregledati računalnu opremu bivših zaposlenika Ureda za obranu iz Karlovca zbog potrage za originalnim CD-om s popisom branitelja, čiji su sadržaj osvanuo na internetu kao nepotpuni Registar branitelja. Pregledat će računala Enesa Felića, Diane Marković, Marina Barića te Davora Strišćaka. Satnik Marko Pavković, koji se nedavno vratio iz Afganistana i gotovo isti dan ostao bez obje potkoljenice u sudar,  dao je podršku Feliću. U grupi 'Podrška za našeg Enesa Felića', koju su na Facebooku osnovali Felićevi prijatelji i kolege, Pavković je napisao kako ima njegovu apsolutnu podršku, iako se znaju samo iz viđenja. Grupa ima 475 članova.

FELIĆU U POLICIJI PREGLEDAVAJU KOMPJUTER
Enes Felić je i u petak došao na policiju u pratnji odjvetnika, a nazočit će pregledu kompjutora koji su mu oduzeli. Policija ga nije privela kao osumnjičenika, a njegov odvjetnik tvrdi kako je u dosadašnjim postupcima policije bilo nezakonitosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vanbračna kći 16.04.2010.

    Enesu Feliću i moja podrška!

Komentiraj...
Vidi sve komentare