To je to što me zanima!

FER promovirao 467 magistra inženjera: 'Postanite dio društva koje radi velike stvari'

Svečanu promociju diplomanata FER-a, koji su među najtraženijim stručnjacima na tržištu još i za vrijeme studija, otvorio je dekan Vedran Bilas
Vidi originalni članak

Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) promovirao je u subotu 467 magistara inženjera, pozvavši ih da postanu dio društva koje iz Hrvatske radi velike stvari za svijet.

Svečanu promociju diplomanata FER-a, koji su među najtraženijim stručnjacima na tržištu još i za vrijeme studija, otvorio je dekan Vedran Bilas, a magistrima su se, uz čestitke i pokoji savjet, obratili i istaknuti stručnjaci u vodećim tehnološkim poduzećima, Ivana Fazinić i Gordan Kreković, ujedno članovi Alumni odbora FER-a.

- Pozivam vas da ostanete povezani s Fakutetom i nakon što ste diplomirali. Uključite se aktivno u našu bogatu alumni zajednicu i postanite dio društva koje iz Hrvatske radi velike stvari za svijet - poručio je dekan Bilas

.IT stručnjakinja Ivana Fazinić pozvala je magistre da se pridruže alumni zajednici kako bi obogatili svoje znanje i proširili mrežu kontakata. Gordan Kreković istaknuo je da su strpljenje i dosljednost prečac za učinkovito bavljenje teškim problemima.

Okupljenima su se u ime magistara obratili i Ivo Grđan, Josip Hrvatić, Filip Grbenar i Evita Šopp, a svečano ozračje svojim nastupom obogatio je mladi gitarist Jure Černeha.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare