To je to što me zanima!

Ferdelji za Zagreb: Jednakost u bogatstvu, a ne u siromaštvu

Vladimir Ferdelji istaknuo je kako je potrebna promjena u vođenju grada Zagreba i najavio da će ako pobijedi raditi na omogućavanju boljeg života za sve građane
Vidi originalni članak

Koalicija HSLS-a i HSS-a predstavila je Vladimira Ferdeljija kao svojeg kandidata za gradonačelnika Zagreba, piše HRT.  Predstavili su i zamjenike gradonačelnika Vjekoslava Jeleča iz HSLS-a i Nenada Matića iz HSS-a. 

Vladimir Ferdelji istaknuo je kako je potrebna promjena u vođenju grada i najavio da će ako pobijedi raditi na omogućavanju boljeg života za sve građane i jednakost u bogatstvu, a ne u siromaštvu. U predstavljanju se zauzeo za jačanje gospodarstva i poduzetnički razvoj komunalne infrastrukture te gradske administracije kao učinkovitog servisa građana. 

- Zagreb treba promjene i nove ljude koji znaju kako ga razvijati jer danas je u njemu stanje lošije nego u Hrvatskoj - rekao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor istaknuo kako koalicija HSLS-a i HSS-a predstavlja savez za bolji Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ujo66 24.09.2012.

    mislim da je vrijedni Bandic jos uvijek najbolja kombinacija za grad Zagreb

  • Cezarion 24.09.2012.

    Hrg, Kosor i Ferdelji, HSLS i HSS....i to nazovu "savez za bolji Zagreb"?!!!! hahahahahahaha

  • komentatorv3 24.09.2012.

    lose je voditi grad kao poduzetnik - poduzetnicima je na PRVOM mjestu profit njih samih, za slabe i nemocne vredi zakon zdungle. zato ce zagreb rec ne ferdeljiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare