To je to što me zanima!

Ferrari se raspolovio: Divljao je cestom i ubio sebe i dječaka

Sudeći po oštećenjima na skupocjenom autu, procjenjuje se da je 508 konjskih snaga crvenu jurilicu u trenutku nesreće tjeralo više od 200 kilometara na sat
Vidi originalni članak

Direktor belgijske lutrije divljao je autocestom. Izgubio je kontrolu, udario u rasvjetni stup i odletio na betonsku ogradu. Od siline udarca moćni Ferrari F430 Scuderia se prepolovio. Prijatelj Jacquesa Devergniesa (63) je na utrku Formule 1 u Spa Francorchampsu poveo i 15-godišnjeg sina. 

Nakon subotnjih kvalifikacija krenuli su kućama, no dječak je oko 21 sat zamolio očeva prijatelja da ga proveze okolicom u svom atraktivnom, milijun i pol kuna vrijednom Ferrariju. 

Devergnies je pristao, sjeo u auto i stisnuo gas na autocesti. No u jednom trenutku izgubio je kontrolu. Zabio se u stup i odletio na betonsku ogradu. 

Da stvar bude gora, udarili su točno u mjesto gdje počinje ograda, tako da je beton probio Ferrari sve do motora, koji se nalazi straga.  Automobil se raspao na dva dijela, a vozač i suvozač na mjestu su poginuli. 

Policija još ne zna koliko brzo je Ferrari jurio autocestom E42. No sudeći po oštećenjima, procjenjuje se da je 508 konjskih snaga crvenu jurilicu u trenutku nesreće tjeralo više od 200 kilometara na sat. 

Detalji nesreće još se utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Drag Kverkus 06.09.2012.

    Kod ovakvih obijesnih slucajeva uvijek stradaju nevini.

  • huki 06.09.2012.

    bilo je toga i kod nas.....ali tu se sve brzo zaboravi....novac i moć čine svoje....:(

  • rodjak1 06.09.2012.

    još jedan dokaz da skupi auti nisu sve u životu,jadno djete:((

Komentiraj...
Vidi sve komentare