Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ferrari se raspolovio: Divljao je cestom i ubio sebe i dječaka

Sudeći po oštećenjima na skupocjenom autu, procjenjuje se da je 508 konjskih snaga crvenu jurilicu u trenutku nesreće tjeralo više od 200 kilometara na sat

Internet
Foto: Internet
84 komentara

Direktor belgijske lutrije divljao je autocestom. Izgubio je kontrolu, udario u rasvjetni stup i odletio na betonsku ogradu. Od siline udarca moćni Ferrari F430 Scuderia se prepolovio. Prijatelj Jacquesa Devergniesa (63) je na utrku Formule 1 u Spa Francorchampsu poveo i 15-godišnjeg sina. 

Nakon subotnjih kvalifikacija krenuli su kućama, no dječak je oko 21 sat zamolio očeva prijatelja da ga proveze okolicom u svom atraktivnom, milijun i pol kuna vrijednom Ferrariju. 

Devergnies je pristao, sjeo u auto i stisnuo gas na autocesti. No u jednom trenutku izgubio je kontrolu. Zabio se u stup i odletio na betonsku ogradu. 

Da stvar bude gora, udarili su točno u mjesto gdje počinje ograda, tako da je beton probio Ferrari sve do motora, koji se nalazi straga.  Automobil se raspao na dva dijela, a vozač i suvozač na mjestu su poginuli. 

Policija još ne zna koliko brzo je Ferrari jurio autocestom E42. No sudeći po oštećenjima, procjenjuje se da je 508 konjskih snaga crvenu jurilicu u trenutku nesreće tjeralo više od 200 kilometara na sat. 

Detalji nesreće još se utvrđuju.

Možda vas zanima i ovo:
Message