To je to što me zanima!

Festival vjenčanja: U Zadru je "promarširalo" 20 mladenki

U Zadru je počeo šesti po redu Festival vjenčanja. Na taj način zadarski obrtnici, od slastičara, krojača do ugostitelja predstavljaju mogućnosti organiziranja vjenčanja
Vidi originalni članak

Kakvo je ovo masovno vjenčanje bez mladoženja, komentirali su neki Zadrani povorku od dvadesetak mladenki koji su u subotu prije podne prodefilirale zadarskim ulicama. Bio je to tek početak dvodnevnog, šestog po redu, Festivala vjenčanja. 

Na taj način zadarski obrtnici, od slastičara, krojača do ugostitelja predstavljaju javnosti sve mogućnosti organiziranja vjenčanja. Naravno, sve po želji, od klasičnoga i tradicionalnoga vjenčanja do malo ekstravagantnijega.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.03.2013.

    Ovo doista ne razumijem.Što bi ovo na kraju trebalo bit?Reklama za slastičare,krojače i ugostitelje?!Još samo nedostaju odvjetnici kojima se kasnije plaća rastava.Ako se tako morate reklamirati onda je stvarno žalosno.

  • Crna_1 04.03.2013.

    Koje su ovo gluposti , pa nemogu vjerovat. Ne znam sto je tu zanimljivo, a sto li njih tolko veseli paradirat u vjencanicama .. ajme majko mila ... tako mi svega ako nebi zabranila vjencanja i brakove ... sve te glupave ceremonije .

  • LebronPetrovic 03.03.2013.

    A što će svit reć i rodbina, ako se ne oženiš u Crkvi i ne pozoveš bar 300 ljudi ! I onda naša glupa mjuza, a ne dobra strana ! Pa uvijek ta francuska salata, pa janjetina ! Pa pij kume pij ! Dosadno ! Dosadno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare