To je to što me zanima!

Filip Ćustić: Ubojica mojeg sina mora dobiti bar 40 g.

Državno odvjetništvo optužilo je Elvisa Šopića (21) da je u siječnju u Korlatu nedaleko od Zadra ubio Igora Ćustića (30), a potom zapalio tijelo
Vidi originalni članak

Smatram da bi najmanja kazna trebala biti ona koja je maksimalna prema našem zakonu, a to je 40 godina. Za takva teška ubojstva trebalo bi uvesti kaznu doživotnog zatvora i mislim da bi na referendumu, ako bi ga proveli, 99 posto građana bilo za njezino uvođenje. Jer ako takav ubojica dobije neku ublaženu kaznu, opet će ubijati i biti na teret društvu nakon što izađe, kaže Filip Ćustić, otac ubijenog taksista Igora Ćustića (30).
Državno odvjetništvo optužilo je Elvisa Šopića (21) da je u siječnju u Korlatu nedaleko od Zadra ubio Igora, a potom zapalio njegovo tijelo. Suđenje počinje u ponedjeljak, a Šopić bi se trebao očitovati o optužnici.
- Strah me je suočiti se s ubojicom u sudnici, ali svejedno ću doći na suđenje - kaže Filip Ćustić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrljica 24.11.2008.

    dozivotno na goli otok na robiju bez mogucnosti pomilovanja i taj i prezelj i bulj pa nek se tamo mnoze i ubijaju!

  • krizbaher 23.11.2008.

    Ma o čemu uopće pričati kad u našem sustavu kažnjenici za teška kaznena djela imaju pravo koristiti slobodne vikende i, pazi ovo, godišnji!!!

  • Gatsby 23.11.2008.

    Za ovakav zločin u mnogim državama USA-e dobio bi električnu stolicu ili blažu varijantu - uspavljivanje injekcijom ! U one \"manje demokratske\", jednu ili dvije doživotne ! Kad bi se kod nas takve kazne dijelile, ovakvih monstruoznih zločina bi bilo 80% manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare