To je to što me zanima!

Filipinski baby boom: U župi u Zagrebu ove godine krstili više filipinske nego hrvatske djece!

Roditelji beba rade i žive u Hrvatskoj, cijela misna ceremonija bila je na engleskom jeziku. Među kumovima bili su mnogi Hrvati
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Župi svetog Blaža krstilo se osam filipinskih beba, piše Danas.hr. Upravo u toj župi od početka godine krstili su više filipinske nego hrvatske djece, točnije 12 Filipinaca i 10 Hrvata.  Roditelji im rade i žive u Hrvatskoj, cijela misna ceremonija bila je na engleskom jeziku. Među kumovima bili su mnogi Hrvati.

MISA NA ENGLESKOM Nedjeljna misa za strance na Jordanovcu okuplja čitav svijet: 'Želja nam je ostati u Hrvatskoj'

- Zove se Jaedan Noa. Njegovo prvo ime dolazi od riječi jedan, hrvatske riječi jer je on prvo dijete, prvi sin i ime Noa koje je iz Biblije - rekla je majka Danica Luscares Falcasantos.

KOLUMNA DALIBORA MILASA Teolog o Nepalcima, Filipincima i hrvatskome nacionalizmu: Mala zemlja za golemi rasizam

- Na Filipinima imamo više krsnih kumova, ovdje je broj ograničen na dva ili možda tri. Ja sam odabrao dvije kume, jednu Hrvaticu i jednu Filipinku - objasnio je otac Ray Lastrilla.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Josipa R 11.03.2024.

    HDZ je uništio državu.

  • istinabolibitange 11.03.2024.

    Mjenja se stanovništvo u Hr kao u de u Hr za 50godina budemo sluge stranim vlasnicima iz 3 zemalja nebuju više srb problem  

  • V1nk0 11.03.2024.

    Neki u Hrvatskoj još uvijek ne razumiju i ne vide da je HDZ korupirano zlo koje ima duboke i dugotrajne posljedice za cijelu Hrvatsku,a kada će se ljudi probudi biti će kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare