To je to što me zanima!

Filozofski fakultet u Zagrebu: Prelazimo na online jer nadležni i dalje ne donose mjere

Ne želimo ni studente ni zaposlenike u zadnji čas informirati o promjeni načina izvedbe nastave, poručuju s Filozofskog fakulteta. Online nastavu će provoditi dva tjedna
Vidi originalni članak

Iako su prvo najavili kako će tražiti COVID-potvrde i od studenata koji će dolaziti na fakultet, sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta u četvrtak su nam potvrdili kako ipak u potpunosti prelaze na online nastavu.

- Od 15. do 26. studenog 2021. sva se nastava odvija isključivo online. Odlučili smo se za taj model jer nismo dobili jasne upute nadležnih tijela, a ne želimo ni studente ni zaposlenike u zadnji čas informirati o promjeni načina izvedbe nastave. Očekujemo daljnje upute mjerodavnih službi - navode u odgovoru koji potpisuje Ivana Vidović Bolt, o.d. prodekanice za nastavu i studente Filozofskog.

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, pak, poručuju kako će se za sve javne službenike i namještenike primijeniti Odluka nacionalnog stožera koji će morati imati COVID-potvrde kako bi boravili u prostorima fakulteta.

- Što se tiče studenata od početka godine postoji mogućnost da pojedino visoko učilište propiše obavezu posjedovanja COVID-potvrde za studente i to za dio ili cijelu nastavu, što su neka visoka učilišta i primjenjivala od početka školske godine. U kojem obimu će koji fakulteti propisati obavezu posjedovanja COVID-potvrde za studente, morat ćete pitati visoka učilišta - ograđuju se iz Ministarstva.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • veci12 11.11.2021.

    Zato se i zove filozofski fakultet koliko filozofiraju

  • 11.11.2021.

    Obični primjer oduzimanja prava na slobodu i obrazovanje.

  • 11.11.2021.

    ajmo studenti ako ste pametni znate sto je cinit

Komentiraj...
Vidi sve komentare