To je to što me zanima!

Fižulić: Razmišljao sam i da se ubijem, želio bih vratiti dugove

Prošao sam kroz iznimno teško razdoblje svog života. Osim dviju bolesti, doživio sam i poslovni krah. Pokušao sam naći snage za nastavak, rekao je Fižulić
Vidi originalni članak

Goranko Fižulić dao je intervju za Globus u kojem je između ostalog progovorio o predstečajnoj nagodbi Magme, tvrtke koju je osnovao i čiji je predsjednik uprave i financijskim problemima. U intervjuu je govorio i o teškom razdoblju u životu i poslovnom krahu.

- Prošao sam kroz iznimno teško razdoblje svog života. Osim dviju bolesti, doživio sam i poslovni krah. Pokušao sam naći snage za životni nastavak. Većina muškaraca moje životne dobi i slične sudbine pomišlja čak i na suicid. Poznavao sam i nekoliko ljudi u Zagrebu koji su zbog poslovnog neuspjeha sami sebi skratili život. Zbog toga sam se morao zaposliti, morao sam biti aktivan. Da biste preživjeli, morate se boriti i pokušati se nositi s enormnim teretom životnog poraza i činjenicom da za vas misle da ste ili budala ako nemate ništa ili lopina koja je upropastila vlastitu firmu i sada uživa u bogatstvu - rekao je Fižulić za Globus.

Na pitanje je li razmišljao o samoubojstvu Fižulić je odgovorio "jesam".

- Moj poslovni krah nije se dogodio u jednom danu. U protekle dvije godine imao sam puno kriza, morao sam naći puno unutarnje snage da se maknem od crnih misli - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • zeza007 23.03.2013.

    Rasplakacu se .moze neki dobrovoljni prilog .steta sto nema vise magme sve bi dugove prebio od radnickih placa

  • mučkođubre2 22.03.2013.

    hhaaha, koji smijeh, šta bi ga sad još trebalo sažaljevat, rokni se, učinićeš dobro djelo...

  • nostalgičar 18.03.2013.

    zašto si još jedan "veliki gospodarstvenik" nije presudio prije 20 - tak godina vjerujem da bi tada spasio mnogo svojih radnika ako ne i usrečio

Komentiraj...
Vidi sve komentare